Понеделник, 4 януари – Добре е да започнете диета

Понеделник, 4 януари – Добре е да започнете диета

Понеделник, 4 януари – Добре е да започнете диета

Днес планетите на емоциите и чувствата са тотално объркани. Луната ни съветва, че е време да сложим в ред всичко, да започнем изчистваща диета.

Много от вас няма да се чувстват физически комфортно, което ще усещат като подуване и тежест. Не прекалявайте с храни и напитки и наблягайте на чайовете и салатите. Добре е тези от вас, които не се чувстват комфортно, да пречистят кръвта. Има опасност от натравяния и алергии.

Много от представителите на Риби, Стрелец, Дева и Близнаци може да имат проблем със съня и да са психически неустойчиви. Внимавайте с нереалистичните очаквания, защото именно те ще ви разстроят и объркат. Препоръчваме да си направите масаж на стъпалата и на стомаха, а защо не и релаксиращи процедури. При тези четири зодии ще има дълбоки усещания, може да възникнат задръжки в любовта, незадоволителни страсти и емоции. Също така ще имате проблеми в семейството.

В общуването ще изпитвате притеснения, ще бъдете объркани и ще се страхувате от отрицателни емоции и напрежение – важи за всички без Скорпион. Енергията днес може да ни направи мечтателни, пасивни, неуравновесени.

Може да не сме напълно искрени. Ние сме свръхчувствителни, нервни и непоследователни. Девите и Козирозите ще имат особено активен емоционален живот, но в една посока – едностранчиво. Ще почувстват желание да изживеят някакво приключение, пътуване, откриване на нови места.

Раците и Козирозите може да стигнат до прозрения и да открият истини, да преживеят обрати. Могат да се окажат излъгани с грешни обещания.

Водолеи и Лъвове ще имат желанието за освобождение, независимост, индивидуалност, а в същото време ще се чувстват сякаш притиснати или блокирани.

Телците ще са притеснени за финансовото си състояние и през цялата година ще имат грижи и ще трябва да вземат решения за своята материална сигурност и стабилност.

Може би днес най-центрирани ще бъдат Скорпионите и няма да имат препятствия пред нищо. С вродената си интуитивност и инстинкт ще могат много ловко да направляват ситуациите в своя полза, да манипулират и да се чувстват добре.

Съветът ни е днес да оставите всичко да бъде, както е, да не прибързвате и да не вземате емоционални решения. Карайте бавно и плавно във всички дейности. Ако пътувате, проверете внимателно багажа и документите си, за да не забравите нещо от разсеяност. Денят не е благоприятен за посещения на болници и прием на лекарства. Ако все пак се налага, потърсете второ мнение.

Денят е благоприятен за масажисти, терапевти, спа центрове. Не е подходящ за обучения, презентации, презокеански пътувания – със сигурност нещо ще се обърка. Като цяло днес е добре да извършвате рутинни задължения, да подредите дома и офиса, но да не започвате строителни дейности.

През тази седмица като цяло ще се налага да правите избор – да вярвате ли на информацията, която ви се поднася, да вярвате ли на учени и авторитети или да се доверите на интуицията си. Ще има доста разнопосочна информация и хората ще бъдат разделени по въпроси, отнасящи се до лечения, ваксини и други мерки.

 

 
Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата