„Отровното трио“ подготвя „Велико народно въстание II“

„Отровното трио“ подготвя „Велико народно въстание II“


„На 10.09, четвъртък, всички свободни българи се вдигаме отново на Велико народно въстание II пред бившия Партиен дом на Ларгото в София от 08:00. Пуснете си отпуск. Повикайте ваши приятели, близки и колеги. Важно е за всички нас!

Пародията със събраните гласове за нова Конституция е позорна за България!

Ние няма да забравим, ние няма да простим! Ние няма да забравим „кървавата сряда“. Няма да простим на политиците и на Борисов, които изцапаха ръцете си с кръв.“  Това гласи описанието на събитието, обявено за следващия четвъртък. Организаторите отново са „Отровното трио“ – адвокат Николай Хаджигенов, пиарът Арман Бабикян и скулпторът проф. Велислав Минеков.

На 2 септември се проведе първото „Великото народно въстание“ – 56-ият ден от антиправителствените протести в страната. Датата беше белязана от сблъсъци между демонстрантите и полицията и завърши с множество арести. 

Същия ден от ГЕРБ успяха да съберат нужните 120 депутатски подписа, за да внесат проекта си за нова конституция в Народното събрание. Предстоят поне 2 месеца парламентарни обсъждания на проекта. Няколко пъти през последните дни управляващите дадоха да се разбере, че оставката на кабинета на е в дневния им ред.

Още по темата