Вторник, 19 януари – ден на Марс – вярвайте в интуицията си

Вторник, 19 януари – ден на Марс – вярвайте в интуицията си

Вторник, 19 януари – ден на Марс – вярвайте в интуицията си

Днес инстинктите на повечето от вас, особено на Овни, Козирози и Раци, ще са засилени и денят ще бъде воден от предчувствия. Може да се появят задръжки в любовта, както и проблеми с недостатъчно доброто изразяване на вашите емоции. При представителите на горните зодии може да възникнат проблеми в живота у дома.

Като цяло при всички зодии ще са засилени здравата преценка, способността за учене и комуникативните умения.

В тази връзка дейности, свързани с реклама, срещи, нови контакти, пътувания, комуникация ще се реализират успешно. Резултатът ще е очевиден: независимост и бързо възприемане, което ще се отрази като отвореност към света.

Проявете повече въображение и вярвайте предимно на интуицията си. Ако се налага да подписвате документи, бъдете особено внимателни за измами.

Доста от представителите на Близнаци и Водолей ще бъдат склонни да проявят двуличие или да се занимават с няколко неща едновременно. Денят е подходящ за сключване на договори и търговия с чужбина. Тези от вас, които работят с информационни технологии, организират онлайн обучения, срещи и семинари, днес ще жънат успехи. Същото важи и за хората, които искат да популяризират бизнеса си. И работещите в сферата на връзките с обществеността днес ще имат благоприятен период за действие.

Днес Луната съвпада с неподвижната звезда Alpheratz. Това е неподвижна звезда, която по природа е Юпитер и Венера – доволна, щастлива, честна, философски настроена. Тя дава независимост, свобода, любов, богатство, чест и интелект. Днес трябва да засилите своята енергичност, постоянство, чест, богатство. Денят е добър за срещи със стари приятели или за създаване на нови контакти. Ако действате, ще имате успехи в бизнеса.

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Още по темата