Михайлов изригна срещу Балъков и ЦСКА 1948! Каза отива ли в Турция (ВИДЕО)

Михайлов изригна срещу Балъков и ЦСКА 1948! Каза отива ли в Турция (ВИДЕО)

Вратарят на Левски – Николай Михайлов – сподели мнението си за победата с 3:0 над ЦСКА 1948.
„Явно нашият план „Ц“ е по-добър от техния план „А“. ТОва е най-важното от този мач“, започна Михайлов. Думите му бяха във връзка с изказването на Красимир Балъков, че за Левски налагането на българи е план „Ц“.
„Силен мач за Левски. Техният отбор няма какво да го коментираме. Тази седмица всеки ден имаше по пет интервюта от тяхна страна – какво ставало, какво не ставало, какво, как и по какъв начин го очаквали. Малко е неуважително. Това е причината да говоря, иначе нямаше какво да се занимавам. Ние проявяваме уважение към всеки съперник, независимо кой е той, включително към тях – имат много добър отбор. Всичко беше леко неуважително, затова се радвам, че отговорихме по този начин. Искам благодаря на феновете за прекрасната подкрепа през целия мач. Най-важно е първото изречение, с което започнах.
Всеки мач излизаме с нужната мотивация. Тепърва ще се окомлектоване. Излизаме всеки мач за победа. Ние се борим за оцеляване. Българи сме и трябва да има уважение между клубовете, независимо кои са те. Малко в повече ми дойде“, заяви още вратарят. Той коментира и информациите за негов трансфер в Турция.
„На спекулации не мога да отговарям. Имаме си ръководство, има си агенти. Влезли са в комуникация. Ако се разберат – ОК. Ако не се разберат – няма проблем. Ще остана в Левски, концентрирал съм се върху играта си тук. Давам всичко от себе си да изградим добър отбор. Ще имаме и тежки, и добри резултати. Важното е, че имаме трета поредна победа. Помните къде започнахме сезона. Знаете колко въпросителни имав нашия клуб. Голямо браво на момчетата и треньорското ръководство за това, което се рпави в тази тежка за клуба ситуация. И, естествено, стана бално, но благодаря на феновете ни за подкрепата.
В Левски никога не се диша спокойно. Опитваме да правим атмосферата максимално спокойна. Важно е, че вече имаме ротация. До 10 дни ще изглеждаме още по-добре. Има голяма промяна спрямо 3-4 седми назад. Ръководството, с трансферите които направи, помогна много.
Днес на терена бяхме по-борбени и по-агресивни. Можехме да вкараме и още. За мое щастие и суха мрежа. Много неща се изговориха – за техния отбор това било приоритет, план „А“, за наш било план „Ц“. Левски, в това състояние, в тези финансови проблеми, с този план „Ц“, причини това, което причини днес, аз съм горд от моите момчета.
Не ги делим на старо, ново, числа, цифри… За мен е важно да спасим Левски. Никой друг не ме интересува. Вярвам, че ще стане. Правим всичко възможно да намерим генерален спонсор, човек, който ще ни помогне да се вдигнем и да продължим в тази положителна линия. Интересува ме само Левски, другите не ме вълнуват“, коментира още Ники Михайлов.

Още по темата