Борносузов се разкая за цирковите номера с емблемата на ЦСКА: Бях използван! (ВИДЕО)

Борносузов се разкая за цирковите номера с емблемата на ЦСКА: Бях използван! (ВИДЕО)

ЦСКА 1948 представи новите треньори на отбора – Красимир Петров, Костадин Хазуров и Атанас Борносузов. Най-любопитното име за феновете на родния футбол безспорно е на Борносузов. Бившият треньор от школата на ЦСКА нашумя в сагата с емблемата и активите на фалиралия ЦСКА. Ето какво каза той по тази тема, а и как се е стигнало до привличането му в ЦСКА 1948 пред официалния сайт на клуба:
„Отборът има опитни, качествени футболисти. С някои от тях съм играл в един отбор, а с други – против тях. Знам, че има доста добри, млади, перспективни играчи. Аз съм за българското. Винаги мечтата ми е била да виждам повече български играчи в отборите“, каза Борносузов, след което каза няколко думи и за сагата с емблемата на ЦСКА.
„По принцип хората, които ме познават добре – близките и приятелите ми, знаят, че аз не обичам да се връщам в миналото. Не живея с миналото. Винаги гледам в настоящето и бъдещето. Но това беше един доста тежък период за мен, семейството и близките ми. Понеже около 3 години се спекулираше постоянно с моето име. Единственото, което ще кажа, и то за последен път, е, че бях използван. Името ми беше използвано и не искам да влизам в повече детайли, да говоря на тази тема. Може би един ден ще кажа и повече неща, но не виждам смисъл просто. Не обичам да живея с миналото“, добави бившият футболист.
„Краси Петров ми звънна и ме попита дали искам да работим заедно. Естествено нямаше как да откажа, защото мисля, че това е стъпка напред за моето развитие. Второ – харесва ми идеята, че всички футболисти са българи и това е политиката на клуба, която иска да следва. Мисля, че мога да бъда много полезен с дългогодишния си опит – не толкова като треньор, колкото като футболист, който е сменил доста отбори в България и извън България.
Още веднъж искам да благодаря на Краси Петров и цялото ръководство на клуба за дадения ми шанс. А аз от своя страна ще дам всичко от себе си. Където работя, се стремя да го правя професионално и ще дам всичко от себе си за доброто на ЦСКА“, допълни Борносузов.
Какво казаха Атанас Борносузов, Красимир Петров и Костадин Хазуров вижте във видеото:

Още по темата