Краев пак пращи от самочувствие: Трябва да е гордост за цяла България, че съм представител на България в ШЛ (ВИДЕО)

Краев пак пращи от самочувствие: Трябва да е гордост за цяла България, че съм представител на България в ШЛ (ВИДЕО)

Националът Божидар Краев даде интервю за официалната страница на националния тим на България във „Фейсбук“. Нападателят на Мидтиланд говори за предстоящия мач с Финландия в Лигата на нациите и призна, че се готви за мачовете от Шампионската лига.
„Чувствам се възстановен, чувствам се добре тук. Мисля, че всичко е подготвено. Скандинавието е горе-долу едно и също, познато ми е, разбира се – статични положения, здрави и силни играчи. Много неща бяха добри, но не спечелихме нищо като точки, като класиране. Има една тенденция, която според мен трябва да се продължи. Головете, които допуснахме бяха лесни, но с работа ще се подобрят нещата.
Трябва да е гордост за цяла България, че съм представител на България в Шампионската лига, също и моя детска мечта, не става въпрос за пари в този момент. Подготвям се, разбира се. Мачовете от Шампионската лига са на много високо ниво, готов съм за най-голямото ниво във футбола. Според мен истинската цел на България трябва да е Катар 2022 с генерацията, разбира се, която навлиза сега. Да се следва тази насока“, каза Божидар Краев.

Още по темата