Понеделник, 22 февруари – Доларът се покачва – действайте!

Понеделник, 22 февруари – Доларът се покачва – действайте!

Понеделник, 22 февруари – Цената на долара се покачва

Доларът се управлява от Меркурий. Планетата от 21 януари вече е в право движение и следващите дни може да се очаква покачване цената на долара.

Много от вас ще проявяват силна амбициозност, но и без много да се борят, ще постигат успех. Ще се наблюдава хармония между егото и емоциите.

Ако предприемете промени в дома, те ще стават лесно, така че не се притеснявайте да викате майстори. Ще получавате подкрепа и от други хора. Така че бъдете с бодър дух и в никакъв случай апатични. Някои от вас, най-вече представителите на зодия Риби и Раци, може да се опитат да скрият истинските си чувства под дебела обвивка. При други зодии са възможни по-чести прояви на съчувствие и снизходителност. А ето какво по-специално трябва да имат предвид представителите на различните зодии:

За Овните днес е подходящо да сключват сделки с недвижими имоти и да развиват бизнес в сферата на бутилирането на изворна вода. Те може да планират и далечни пътувания. Тези от тях, които разработват нови лекарства, внасят акцизни стоки, или развиват СПА центрове също ще имат успех.

Телците днес ще имат успех в рекламирането на бизнеса си, в покупката на техника за офиса, в планирането на пътувания на неособено големи разстояния – в рамките на страната. Днес ще е хубав ден за тези от тях, които очакват да издадат книга или да я разпространят по книжарниците по цялата страна. Освен това днес представителите на зодия Телец ще се окажат победители в споровете си със съседи.

Близнаците ще имат успешни спекулативни сделки. Те ще трябва да съсредоточат вниманието си върху валутните курсове и да се опитат да печелят от тях във възможно най-голяма степен. При тях денят е благоприятен за разговори с началници на тема разширяване на бизнеса.

Раците днес може да са по-емоционални от обикновено. Те може с лекота да си уреждат въпросите по държавни инстанции, администрации, банки, съдилища. Сега е времето да намерят решение на въпроси, свързани с чужбина, с чужденци или далечни пътувания.

Лъвовете също може да планират пътешествия на далечни разстояния. За тях е подходящо да отделят време и за почивка и за неща, свързани с добрата форма – СПА, спорт, масажи, започване на диети. Тези от тях, на които са поверени чужди сметки, може да се зарадват на ударен успех в бизнеса. Същото да очакват и заети в застрахователния бизнес.

Девите днес ще имат успехи в бизнес сделките, в подписване на договори и във воденето на преговори. При тях са възможни промени в плановете, а дори и в мечтите за бъдещето. Тези от тях, които работят по европейски програми, ще трябва вечерта да почерпят.

Везните днес ще имат успех при наемането на нови кадри. Ако пък не носят отговорност за това и самите те  си имат началници, днес нямат основания да се притесняват, а свободно да изложат вижданията си за задълженията, които имат в работата си, и, ако не им харесват, да поискат те да бъдат променени.

Скорпионите, които се занимават със спорт, изкуство, работа с деца, спекулативни начинания, днес ще имат успех. Това се отнася и до онези, които се занимават с преподаване, психология и организиране на екзотични пътувания. Успех ще имат Скорпионите, които днес ще трябва да решават казуси в съдилища, да имат работа с банки и да си взаимодействат с държавната администрация.

Стрелците, които се занимават с управление на чужди пари, застраховане, охрана и секретни операции, днес ще могат да се поздравят с успех. Не по-лошо ще се справят и тези от тях, които са в бизнеса с недвижими имоти и строителство, както и с осигуряване на грижи за хора в неравностойно положение.

Козирозите ще имат успех в търговски сделки, рекламни кампании и в начинания, свързани с транспортни услуги. Днес те може успешно да сключват сделки с движима собственост, както и да правят трайни инвестиции. За тях денят е хубав и за бизнес преговори.

Водолеите днес могат да извършат промени в екипа, с който работят. Те може да развиват интересни идеи за нови източници на финансови печалби. Ще почувстват подкрепата на приятели в ситуации, когато трябва да стабилизират бизнеса си.

Рибите днес ще са емоционални, силно чувствителни и е добре да се доверяват на интуицията си. Тези от тях, които се занимават с изкуство, със спорт, с търговия или организират весели занимания за деца, днес ще жънат успехи. Освен това днес ще им направи особено впечатление, че съвместната им работа с колегите ще е песен.

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата