Кой ще бъде 46-ият президент на САЩ?

Кой ще бъде 46-ият президент на САЩ?


Изборите в САЩ са само след няколко дни и стотици медийни анализатори, политолози, социолози и експерти в най-различни области от всички краища на света се опитват да прогнозират кой ще бъде следващият президент на страната. За целта те изчислят, сравняват, съпоставят всякакви проучвания и анкети.

Много астролози споделят в социалните медии своите предсказания, като съвсем аргументирано едни от тях предвиждат победа за републиканеца Доналд Тръмп, а други – за демократа Джо Байдън. И за Тръмп, и за Байдън се правят залози – инвеститори и финансови пазари са настръхнали в очакване. Мнозинството от астролозите са единодушни: това ще бъдат едни от най-непредсказуемите избори в историята на Съединените щати. 

И така, кой ще бъде 46-ият американски президент?

Смущаващото, което се вижда в астрологичната карта, и от което експертите по сигурността най-много се страхуват при предстоящите избори, са технически проблеми и международна намеса. В допълнение към притесненията им, прогнозираме, че поради ретроградното движение на планетата Меркурий – именно до 3 ноември, страната може да се сблъска с проблеми в транспорта и електрониката или с неочаквани аварии. Притеснения има и с контролната система за гласуване по пощата, която беше приета от Щатите тази година, за да ограничи разпространението на новия коронавирус.

Времето, както преди изборния ден, така и в деня на гласуването, ще бъде истински екшън и няма да има скучен ден, докато новият президент не положи клетва и не стъпи в Белия дом.

Прогнозата ни е за победа на Тръмп.

Той е роден на 14 юни 1946 г. в 10.54 часа в Ню Йорк. Всичко в астрологията е цикъл, който се повтаря. През ноември 2020 година в хороскопа на Тръмп има едно значимо събитие – това е докосването на планетата Нептун. Нептун е много бавна планета и в живота на човек тези докосвания се случват 3-4 пъти. Най-съществената ситуация в хороскопа на Тръмп в момента е Съвпада на Нептун със Северния възел и Луната от рождената карта на Тръмп.

В астрологията всичко е цикъл и повтаряемост. Тъй като Нептун е най-неопределимата планета, която отговаря за изкуството, любовта в най-висшите й проявления, духовните практики, а също така и за скрити и тайни неща, ще разгледаме минали събития, когато Нептун е минавал през важни точки в картата на Тръмп, за да си изясним как тази планета му въздейства. Първото докосване на Нептун, според рождената карта на Тръмп, е през 1958 година, когато съвпада с Юпитер.

Тогава е излъчен епизод от телевизионния сериал „Трекдаун“, в който демагог на име Тръмп се опитва да убеди жителите на неголям град, че само той може да ги спаси от заплахите, идващи от хора, които пресичат границите на страната . И от филма разбираме, че това може да стане само чрез стена.

Клипът от предаването, излъчено по CBS, започна да обикаля света малко след като Доналд Тръмп беше избран за президент. В този „1958 TV Western PREDICTED DONALD TRUMP” забелязваме невероятните прилики.

Актьорът Лорънс Добкин, вече покойник, играе измамник на име Уолтър Тръмп, който влиза в прашен град в Тексас, за да изплаши местните жители и да ги накара да повярват, че светът ще завърши с дъжд от космически огън, освен ако не му позволят да построи гигантска стена, за да ги защити.

„Аз съм единственият. Повярвайте ми! – казва героят Тръмп. – Мога да построя стена около домовете ви, за да не проникне нищо.“

Следващото докосване до Нептун е в края на 1959 г., на върха на 3 дом (образование и комуникации). Нептун е свързан с 8, рожден дом на Тръмп – войната и властта – по онова време той започва да учи в Нюйоркската военна академия.

Последното докосване е, когато Нептун е на върха на 4 дом в хороскопа на Тръмп, и се раждат и дъщеря му Иванка – на 30 октомври 1981, и синът му Ерик – през януари 1984 година. През тази година има поредно докосване на Нептун в картата му. Както вече бе споменато, Нептун определя важни моменти в живота на Тръмп. В момента той има за решаване важна кармична задача, свързана с обществото, държавата и земята, където е роден. Лунният възел и Луната по рождение при него са в четвърти дом, което отговаря за дома и родната земя.

Заради планетните, които са разположени спрямо рождената карта на Тръмп, допускаме да излезе наяве тайна информация. Тя ще бъде изнесена от Тръмп за негови явни врагове, недоброжелателни партньори, а също и хора, които към настоящия момент са му приятели. Тази информация е някаква дълго пазена тайна, която вече трябва да излезе наяве и да скандализира хората.

Планетите подкрепят кариерата му, бизнес нюха му и обществения престиж. Може да има някои тайни и неясноти около личността на Тръмп заради Нептун, но той е много вероятно да спечели тези избори. Ако Тръмп изпълни тази предоставена му от съдбата задача и наистина изнесе на показ мръсните и кирливи ризи на немалко високопоставени хора, то той ще поеме по своя правилен кармичен път. Тази информация може да засяга държавни структури, съдебна система, банки, чужди държави и техни управляващи. Много подозрителни тайни ще бъдат разкрити, дори такива,

свързани с насилие, секс и смърт, войни. Важните събития около тези избори ще се развият внезапно, ненадейно и неочаквано. Байдън ще има силната подкрепа на масите, на избирателите, но Тръмп ще спечели, може би и с не дотам почтени действия. Ще има подкрепата на високопоставени приятели.

За Тръмп е изключително важно тази година да се задържи на власт, да запази своята популярност и обществен престиж и най-вероятно ще го постигне.

В края на тази година и в началото на следващата – особено около 25 януари 2021 г. – Сатурн и Юпитер ще са в първите градуси на Водолея, в квадрат с Уран и Марс, които са на първите градуси на Телеца. Ще има бунтове и дори революции заради финансовата криза и неправилните решения на управляващите. Тези размирици ще са по цял свят, в това число и в САЩ – една държава, силно повлияна от Водолея. Те ще засегнат кариерата на Тръмп и неговата популярност, а особено ще се отразят на служителите, които са му пряко подчинени. От всички тези хора може да се очакват неприятни изненади.

Следващата година дирекционният Нептун ще застане срещу рожденото Слънце на Тръмп. Тогава той може да реши дали да прави промени, свързани с паричната система, големите пари, банките и да извади на показ всякакви финансови злоупотреби. Ще се занимава и с дълговете на държавата. При него Нептун управлява точно тези неща и той ще иска да се справи с тях със собствени усилия (Слънцето управлява асцендента на Тръмп).

По това време не е изключен фалит на доста фирми и крах на борсата. Плутон, който управлява държавата, ще е в неблагоприятен аспект с Уран, Марс, Сатурн, Юпитер и това може да му създаде проблеми с тайни врагове и емигранти. Възможни са проблеми и със здравето на Тръмп. Те ще са свързани с нервите, костите, ставите. Като цяло при всички хора са възможни проблеми на сърцето и гръбначния стълб, а също болки в гърлото и неприятности с щитовидната жлеза. Плутон през тази година е опозиция на асцендента от слънчевата революция, а това дава предразположеност към вируси, към различни енергийни влияния, както и към въвличане във военни действия, конфликти и гражданска война.

Още по темата