Кметът на Кричим с обръщение към кандидатите за депутати

Кметът на Кричим с обръщение към кандидатите за депутати

Кметът на община Кричим Атанас Калчев се обърна към кандидатите за депутати в начлото на предизборната кампания. Ето и текста на неговото обръщение:
Уважаеми кандидати за народни представители, остават броени дни, през които всички ще бъдете кандидати, но някои от вас ще бъдат избрани и ще участват в следващото Народно събрание като хора, които ще творят закони, които всички ние ще трябва да спазваме.
Всички сме на ясно, че няма вечни съюзници и врагове, има вечни интереси, най-вече в политиката.
Добре е да не забравяте обаче, че при вас трябва да са водещи обществените интереси, не тясно партийните, явните и неявните коалиционно партийни, корпоративни, лични и т.н.
И не е достатъчно вече само да го декларирате партийно, групово или индивидуано, че за вас водещ приоритет са обществените интереси, заради което и ще бъдете избрани, защото доверието в аванс като инвестиция в политиката, за хората стана изключително рисково начинание.
Хубаво е и да държите на думите си, които изказвате и/или използвате, защото те – думите, са едни от малкото неща, които зависят от вас, и накрая: никога не забравяйте, че
все пак дори и в политиката трябва да има морал!
Успех на всички кандидати!!!
Атанас Калчев – кмет на община Кричим

Още по темата