Какво е офис контейнер и колко струва?

Какво е офис контейнер и колко струва?

Когато вашата компания разширява производството си, често пъти се налага да организира бизнеса си на съвсем ново място, а това е свързано с големи предизвикателства и разходи.

Изграждането на отделна офис сграда или наемането на такава са свързани със сериозни капиталовложения. Но има един начин да направите всичко бързо и лесно, без да влагате огромни суми. Става дума за едно много модерно и функционално решение – така наречените офис фургони. Какво представляват те?

Става въпрос за бързо издигане на конструкция, която е не само много удобна и евтина, но е мобилна. Наричат ги контейнери за офис, които разполагат с прозорци и врати, напълно годни за организиране на работния процес. Те разполагат с отопление и осветление, както и предлагат възможност за организиране на необходимите комуникации.

За да инсталирате подобни офис фургони, се нуждаете само от плоска платформа с фундамент и възможност за регулиране на разтоварващото оборудване.

Контейнерите за офис могат да бъдат подредени по различен начин, като по този начин се променя местоположението и броя на вътрешните помещения. Освен това, ако ви предстои да наемете повече хора, просто можете да поръчате още офис фургони и така да разширите сградата.

Предимства на офис контейнерите

За да инсталирате един офис контейнер, ви трябват средно 20-60 минути и усилията на двама или трима души. Само за няколко дни удобната офис сграда е построена и предлага комфортни и просторни помещения. След това вече бихте могли да внесете необходимите мебели, да свържете комуникациите и да започнете работа.

Бързина и мобилност

Хубавото е, че колкото бързо се монтират подобни контейнери за офис, със същата бързина могат и да се демонтират. В случай че се наложи да преместите персонала на друго място, това не би било никакъв проблем.

Конвенционалните начини за изграждане на сгради отнемат месеци и през цялото това време работата и съответно ефективността на компанията страда. Докато при използването на офис фургони работният процес остава почти непрекъснат.

Дизайн според предпочитанията ви

Същевременно интериорната декорация на помещенията – преградите, окабеляването и контактите, броят, размерът и местоположението на прозорците, вратите, мебелите и цветът на външните стени на офис контейнера и мебелите се съгласуват с клиента.

Офис контейнери: цена

Освен всичките предимства, които изброихме дотук, модерните офис фургони са и много евтини.

Клиентът получава удобно, оборудвано помещение, според индивидуалните му желания и потребности, при това за много кратко време, а същевременно финансовите разходи са много умерени.

Мобилността на такъв контейнер дава възможност за бързо реагиране на променящата се ситуация на пазара, увеличаване или намаляване на работната площ, в зависимост от нуждите и оптимално подреждане на офис пространство, предвид конкретните производствени нужди.

Впечатляващият външен на съвременните контейнери за офис, както и отличните им енергийни показатели, ги превръщат в един много модерен, функционален и атрактивен вариант за организиране на дейността на всяка една компания.

Цените варират спрямо големината и особеностите на различните модели, така че за да получите по-точна и изчерпателна информация, добре е да направите индивидуално запитване.

При всички случаи обаче разходите за такъв един чудесен офис си остават далеч по-ниски, в сравнение с перспективата да строите сгради стандартен тип.

Още по темата