Данка Люртова: Загубихме от ИТН, но сме с победа над БСП в Карлово

Данка Люртова: Загубихме от ИТН, но сме с победа над БСП в Карлово

Народният представител от 44-то и 45-то НС Данка Люртова от Карлово не успя да събере достатъчен брой преференции,за да стане отново депутат. В личния си профил в социалните мрежи тя изказва благодарност на всички, които са били с нея през този труден месец на предизборната кампания и подчертава, че коалицията ГЕРБ-СДС е изгубила изборите от Има Такъв Народ, но е победила БСП. Ето и пълния текст:
„Благодаря на всички граждани, които подкрепиха листата на ГЕРБ-СДС. Благодаря на целия предизборен щаб на ГЕРБ в община Карлово, на всички кметове от населените места, на общинските съветници от ГЕРБ, на отговорниците ни по населени места и всички мои приятели, които ми помагаха и работихме заедно през този един месец.
В община Карлово загубихме изборите от ИТН, но бием БСП. След излизане на резултатите от преференциалния вот аз няма да бъда част от 46- тото Народно събрание. Пожелавам успех на всички избрани народни представители. Ще продължавам да работя и помагам на всички вас с каквото мога“.

Още по темата