Четвъртък, 31 декември – Риск от кражби

Четвъртък, 31 декември – Риск от кражби

Четвъртък, 31 декември – Риск от кражби

Много от вас днес ще се разкъсват между ангажименти със семейството и работата.

Ще летите в много посоки и няма да ви стига времето. Ще сте много активни и ще бързате за всичко, което може да доведе до напрежение в отношенията ви с близките.

Денят е добър за размисъл и усамотение, за забавяне на темпото и планиране на новата година. Емоционалното ви объркване може да доведе до желание да се върнете към отдавна забравени удоволствия и избирателно да търсите комуникация с важни за вас хора от миналото, към които изпитвате любов и уважение.

Днес са възможни натравяния с храни и напитки, така че не прекалявайте с тях. Внимавайте да нямате проблеми със стомаха и емоциите.

Защитете дома си, защото днес има риск от набези на крадци. Пазете родителите си и бъдете бдителни, защото има опасност да ги разстроите или да се разболеят.

Скорпионите ще се отдадат на емоции, страсти и необичайни дейности.

Козирозите сякаш няма да са много на място в семейна среда и ще се наложи да решават някакъв битов проблем.

Овните буквално ще бъдат като огън – внимавайте с тях, защото днес са способни на скандали и обиди и на свръхборбеност в името на семейството.

Рибите могат да бъдат объркани в чувствата и желанията си и ще променят често настроенията си. Не ги ядосвайте. Това важи и за Стрелците.

Родените до средата на Лъв могат да имат препятствия, свързани с власт и закони, както и леки спречквания с приятели. Родените след средата на Лъва ще се отдадат на романтични приключения и забавления.

За Телците е добре да посетят възрастен роднина и да прекарат днешния ден с него, да си побъбрят и да направят подарък.

 
Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата