Четвъртък, 28 януари – Ден на неочаквани емоционални промени

Четвъртък, 28 януари – Ден на неочаквани емоционални промени

Четвъртък, 28 януари – Ден на неочаквани и нежелани емоционални промени

Днес е пълнолуние. Може да оберете плодовете от онова, което сте правили предишния половин месец.  Луната ще ви провокира да действате нетрадиционно, импулсивно, непредсказуемо.

Добре е, ако лично се ангажирате с работата, иначе може да оставите нещата на произвола. Веднъж решили да действате, ще се възмущавате от всяко вмешателство или критично отношение. Ще сте в състояние да правите бърза и точна оценка на другите и техните мотиви.

Днес е добре да избягвате финансови спекулации.

Неразбиране към вас може да проявяват високопоставени личности, началници. Може да се наложи да се справяте с морални конфликти.

Трябва да работите много усърдно, за да докажете себе си.

Овните ще имат успех в делата, които се отнасят до деца, както и до спортни занимания и изкуство,  а също и до всякакви банки, съдилища, далечни пътувания. В бизнеса ще имате приятелска подкрепа. Луната днес е зле поставена и тя може да и да ви донесе доста нервност, която да се прояви, както в работата, така и в личен план.

Телците трябва да се въздържат от несигурни финансови сделки. Възможни са изненади от страна на началници, висшестоящи. За тях е благоприятно да разширят съществуващ бизнес или да поставят начало на нов. Но е добре да са внимателни в неща, свързани с недвижима собственост.

Близнаците, ако пътуват, трябва да са подготвени за забавяния и трудности. Те може да се занимават с реклама. Сделките с техника днес не са особено благоприятни. Може да имате проблеми с комуникацията. Успех ще имат тези от тях, които се занимават с болници, лекарства, акцизни стоки.

Раците ги очакват промени във финансов план. При тях може да има разочарования от партньорите, защото очакванията им са прекалено големи. Тези от тях, които се занимават с финанси, управляване на чужди пари, трябва да са внимателни. Ще имат успех застрахователи, хора, чиято работа е свързана с пазене на тайни.

Лъвовете днес може да са много егоцентрични, надменни, изпълнени с емоции, които да се отразяват зле на партньорските им отношения. Те успешно могат да правят някакви основни реорганизации, засягащи работата и колектива, подчинените. Днес може да освобождават от работа и да назначават нови хора.

Девите, които се занимават с чуждестранни стоки, далечни пътувания, болници, медицинска техника днес ще имат успех. Колегите и подчинените им ще се справят добре с работата и ще са приятелски настроени към тях. Ако уреждат неща в банки, съдилища, държавна администрация, да се подготвят за изненади, а може и караници.

Везните днес може да очакват промени в плановете за бъдещето. Ако работят по някакви проекти, е възможно да се забавят, спъват поради финансови причини. Те ще имат успех в дейности, свързани със спорт, изкуство, деца, спекулации.

Скорпионите ще имат успех в сделки с недвижими имоти, строителство. При тях може да се очакват промени, засягащи висшестоящи и началници, които ще дават не добре обмислени нареждания. Възможни са конфликти с бизнес партньори.

Стрелците днес може да уреждат неща, свързани с държавни органи, инстанции, съдилища, банки. Те успешно може да се занимават с реклама и маркетинг, покупка и ремонт на техника, автомобили. Денят не е подходящ за наемане на хора за работа или подизпълнители.

Козирозите ще имат желание да се борят срещу всяка несправедливост. При тях е възможно увеличаване на капитала и стабилизиране на финансовото положение. Тези от тях, които се занимават с криптовалути, ще имат успех. Успех ще имат и тези, които се занимават със земеделие, селско стопанство, мини, полезни изкопаеми.

Водолеите е добре да са по-въздържани, когато водят преговори с бизнес партньори, защото емоциите ще са повишени и може да попречат на правилните решения. Те ще имат успех, ако бизнесът им е свързан с компютри, иновативни технологии, астрология, хранене, козметика, красиви вещи, изкуство.

Рибите днес може да се заемат с промени, свързани с персонала, хората, които работят за тях. Ако пътуват, са възможни пречки и забавяния. Ако работят с документи и някаква кореспонденция, са възможни обърквания. В бизнеса могат да се радват на приятелска подкрепа и да реализират свои планове и проекти.

 
Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата