Четвъртък, 26 ноември – Избягвайте финансовите спекулации!

Четвъртък, 26 ноември – Избягвайте финансовите спекулации!


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Четвъртък, 26 ноември – Избягвайте финансовите спекулации!

В днешния четвъртък ще проявявате по-голяма нетърпимост и безкомпромисност към случващото се около вас. Ще се повиши желанието ви да критикувате.

Овните ще са дръзки и ще поемат по-големи рискове. Те ще имат силна воля, творчески способности и ще проявят талант в управлението.

Хубав ден за тези, които планират или започват пътуване.

На много от вас може да ви се наложи да се справяте с морални конфликти.

Козирозите и Овните ще работят по-усърдно от другите, за да докажат себе си и да се утвърдят.

Телците е добре да овладяват своите изблици, а също и депресивните си състояния. Те може да се чувстват недоволни и да гледат назад в миналото, за да търсят причините за евентуалните трудности.

Положителни промени в кариерата може да настъпят при представителите на зодия Рак. При тях може да има нови партньорства, както и пречки и забавяния при водене на преговори и сключване на договори.

Възможно е Овните да имат неразбирателство с началници и висшестоящи.

Везните може да се скарат с партньор или да действат доста емоционално. Добре е да овладеят емоциите си, ако водят важни разговори и преговори.

Хубав ден за хората, занимаващи се със спорт и изкуство, особено ако те са представители на зодия Лъв и Стрелец.

За Близнаците този ден е хубав за работа по разни европейски програми и проекти, а също и за наемане на персонал и работници.

За Рибите е благоприятно време да се срещат с началници. Техният труд може да бъде забелязан и те да получат похвали и повишение.

Девите, които се занимават с финанси, управление на пари, с бизнес, свързан с окултни практики, със строителство, с недвижими имоти и със земеделие, ще имат успех.

Козирозите ще се чувстват добре у дома. Те може да се занимават с оформяне на пространствата, в които работят от вкъщи.

Много хора може да се чувстват самотни и изпълнени с натоварващи ги емоции. Някои ще се чувстват отхвърлени и ще търсят драматични решения на проблемите си. Трябва обаче да проявявате повече толерантност и да избягвате крайности и в мислите си, и в поведението си.

От 9.20 часа до 10.00 часа, както и от 14.00 часа до 14.40 часа е благоприятно време за всякакви нови начинания и активности, свързани с бизнеса.

Ако ще уреждате неща, свързани с изпълнение на задачи в банки, съдилища и държавни администрации, подходящите часове за това са от 12.00 часа до 12.40 часа и от 16.40 часа до 17.20 часа.

 

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата