Четвъртък, 21 януари – бъдете внимателни във финансовата сфера

Четвъртък, 21 януари – бъдете внимателни във финансовата сфера


 

Четвъртък, 21 януари – ден на Юпитер – бъдете особено внимателни във финансовата сфера и с рисковите инвестиции

 

Днес Луната прави точно съединение с Марс и Уран, което ще причини липса на вътрешен баланс, неразумни възгледи и необмислени постъпки особено по отношение на финансите и личните удоволствия.

Енергиите днес ще ни изпълнят със страст, но в същото време ще ни направят раздразнителни, склонни към насилие, към разпространяване на клюки, но и към говорене на хвалебствени думи. Може да забележите мускулно вътрешно напрежение, отслабена имунна система, предразположена към заболявания. В личен план може да настъпят разногласия в брачната двойка.

Особено трябва да внимавате по време на пътувания – за злополуки или внезапни остри заболявания.

Ето за представителите на кои зодии този четвъртък – 21 януари – ще бъде по-специален. За останалите денят ще премине спокойно, без изразени особености.

При Телците и Водолеите може да се появят романтични любовни връзки по неочакван и непредвидим начин – чрез приятелския кръг или по интернет.

Луната неблагоприятно е разположена към Юпитер – този аспект може да ни постави в опозиция срещу закона и властите. Също така ще сме склонни към екстравагантност и разхищение. В емоционалните и семейните отношения могат да възникнат конфликти, да се проявят в най-крайната си степен нашите недостатъци и това да нанесе сериозни психически щети. Може да се случи раздяла с жена или майка. Жлъчката и черният дроб ще са особено уязвими.

В същото време Луната е в много благоприятно положение към Венера и по отношение на любовта и брака това е уникален аспект, особено за Телци, Деви и Козирози.

Ще се чувстваме във весело настроение, ще се грижим за връзката си и ще избягваме спорове и конфликти.

Като цяло днес представителите на всички зодии трябва да избягват сътрудничество с властите и административните служби, да не започват строителни дейности, да внимават с началниците и да не правят инвестиции. Също не е желателно тегленето на кредити, работа с банки или даване пари на заем.

Денят е подходящ за лични удоволствия, спа процедури, масажи и обзавеждане на дома, покупка на цветя, търговия с растения.

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Още по темата