Четвъртък, 12 ноември – Успехи в сферата на хармонията и красотата

Четвъртък, 12 ноември – Успехи в сферата на хармонията и красотата


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Четвъртък, 12 ноември – Успехи в сферата на хармонията и красотата.

Днес е особено емоционален ден и чувствата са много ярки. Това засяга предимно партньорските взаимоотношения. Акцентът е върху привлекателността и красотата, затова денят ще е успешен за фризьори, дизайнери, моделиери и за всички професии, които са натоварени с мисията да допринасят да изглеждаме изящни.

Днес хармоничният аспект между Луната и Венера дава чувство за уют в собствения ни дом, допринася за топли и добри отношения към децата, развива дори музикалните ни способности и по-доброто възприемане на света от неговата естетическа страна.

Във всяка житейска ситуация с повишено внимание ще следим естетическото й измерение. Някои хора могат да реагират силно отрицателно на некрасиви неща – да станат гнусливи.

Вътрешните ви чувства, интуицията и необходимостта да изразите себе си днес ще намерят израз в емоциите ви. Днес е добър ден за установяване на връзки, които задължително ще са оцветени с топли чувства и човешка привързаност. Венера е заедно с Луната във Везни – „влюбена в любовта“. Отдайте се на романтика, чувства, дълбочина и повярвайте, че  животът е любов. Днес е ден за създаване на дълбоки, сериозни привързаности, въпреки че може да изпитате променливи чувства. Венера във Везни е толкова романтична, че най-важното за нея в любовта е периодът на влюбеност, а най-добрият период е началото на връзката. Улегналите отношения за нея вече не са интересни. Затова, предвид на останалите аспекти, днес съветваме да не изяснявате отношенията си със стари партньори и да не влизате в пререкания. Това е добро време да започнете начисто и да сложите начало на нови връзки. Те ще бъдат задължително дълбоки и интимни, но не толкова сексуални, колкото сърдечни.

Днес трябва да проявявате емоциите си без рязкост или грубост. Демонстрирайте изтънчен вкус, без крещящи цветове в облеклото.

Днес няма да постигнете хармония, ако сте потопени в атмосфера на силни и резки емоции. Стремете се да излезете от подобно обкръжение.

 Денят не е подходящ за утвърждаване в професионалната сфера и за доказване пред началници. Не че няма да се справите, но успехът ви ще бъде измъчен и труден. Старайте се днес да не се доказвате професионално и да не се засягате и обиждате от нищо. Темата за успеха и неуспеха, както и за себелюбието днес са особено чувствителни. Избягвайте да доминирате и да се налагате, защото загубата ще е сигурна.

За да сте успешни, ще трябва да проявите цялото си въображение и интуиция, да бъдете свободни и нестандартни в решенията си.

Всякакви идеи, които са свързани с красота и хармония, и изискват въображение, ще бъдат успешно реализирани от вас – особено ако са различни, новаторски и неповторими.

Препоръчваме ви днес да не се занимавате с разрешаването на тежки задачи и казуси, да не водите дела, и да избягвате дейности, които не са свързани с хармония, любов и красота.

 
Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Още по темата