Агробосът Илчовски разкри коя плеймейтка е снимала Борисов, тя отрича

Агробосът Илчовски разкри коя плеймейтка е снимала Борисов, тя отрича

Нова бомба хвърли крупният зърнен бос Светослав Илчовски, който отправи тежки обвинения към премиера в оставка Бойко Борисов пред оглавяваната от Мая Манолова парламентарна комисия за разследване на злоупотреби на предишната власт.
Този път собственикът на над 150 000 дка земеделска земя разкри коя е тайнствената Мата Хари, снимала спалнята на Борисов в резиденцията му в „Бояна“. Това е Мис Плеймейт 2017 Маги Бадер, твърди Илчовски пред онлайн медията Agri.bg.
Самата тя обаче веднага отрече. Маги Бадер написа в социалната мрежа:
?? Така! Официално заявявам, че НЕ познавам г-н Борисов и г-н Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не съм имала допир до тези хора! Моля, всяка медия посочила името ми, да си проверява информацията! С останалите ще се видим в съда!Благодаря!
28-годишната софиянка до този момент не се е забърквала в скандали. „Обичам обувки, дрехи, рокли, почивки. Обичам скъпите коли, нормално е. И аз карам скъпа кола, за да ми отива. Аз съм „за“ силикона. Няма жена, която да е против него, или която не иска да промени нещото, което не харесва в себе си“, казва във визитката си Маги преди да сложи короната като Мис Плеймейт преди 4 години. По това време тя вече е разведена с бившия си съпруг Марио, от когото има син.
Преди време стана ясно, че Маги има онлайн бутик за дрехи и дори собствен бранд „by Magi Bader“ .
Агробосът Илчовски разкри коя плеймейтка е снимала Борисов, тя отричаНовиниИнформация
В публичното пространство вече се завъртяха няколко версии за мистериозната дама, заснела спящия премиер. Самият Борисов заяви, че знае много добре коя е тя и чия поръчка е изпълнила.
По отношение на Илчовски Борисов заяви, че не го познава и го определи като „кошаревски свидетел“, нает да съчинява предизборни компромати./Вестник Марица

Още по темата