Жестоко убийство в Бузовград – Горещите новини на Подбалкана

Жестоко убийство в Бузовград – Горещите новини на Подбалкана

Извършител на убийство е открит в тежко състояние след опит да се самоубие, съобщи началникът на РУ „Полиция“ – Казанлък Христо Петров.
Сигналът за мъртва 67-а годишна жена е бил подаден към 7,45 часа в сряда на телефон 112 от близкото до Казанлък село Бузовград.
Самотноживеещата Христина Ч. била намерена мъртва в дома си от съселяни, според съдебния медик смъртта е настъпила в резултат на остра кръвозагуба от няколко прободни рани в тялото й.
Извършителят на тежкото престъпление- бившият съжител на Христина Георги /Йорго/ Чернев е открит в безсъзнание недалеко от престъплението. Установено е, че мъжът е изпил голямо количество сода каустик, състоянието му е тежко и настанен в здравно заведение.
Според жители на Бузовград Христина и малко по-възрастният от нея Чаушев се разделили преди около две години след серия от тежки скандали и побоища, но тормозът над жената продължил и в последствие. Само преди седмица Георги направил опит да прегази с автомобила си на улицата Христина, тогава тя се разминала на косъм само с уплахата. Образувано е досъдебно производство за предумишлено убийство,под ръководството на старозагорската окръжна прокуратураа се провеждат първоначални действия по разследването – оглед на местопроизшествие и свързани с него претърсвания и изземвания./Монитор.БГ

Още по темата