Жена избухна срещу мерките: Това е тирания! Не въстанем ли, ще стане по-зле!

Жена избухна срещу мерките: Това е тирания! Не въстанем ли, ще стане по-зле!

Пътничка в самолет на „Американ Еърлайнс“, пътуващ от Северна Каролина за Вашингтон, бе задържана от полицейските власти в американската столица, щом самолетът е кацнал.
Причината е всяване на смут сред останалите пасажери, след като един от тях ѝ направил забележка да си сложи маската правилно, за да покрива и носа ѝ. Чувайки това, жената смъкнала маската си под брадичката, след което на висок тон призовала всички да въстанат срещу наложените противоепидемични мерки или в противен случай „нещата ще станат по-зле“.
Тя отвърнала още, че е изкарала вируса и дори ѝ е поставена ваксина, след което отново призова хората да се бунтуват, защото „всичко това е тирания“.
От Нюзуик информираха, че въпросната жена не могла да докаже по никакън начин, че е била ваксинара пред летищните власти, които я задържали при кацането.
Говорител на „Американ Еърлайнс“ пък сподели пред медиите, че други инциденти по време на полета не е имало, а на пътничката ще ѝ бъде забранено да пътува с тяхната авиокомпания до „изясняване на всички обстоятелства около инцидента“./Новините БГ

Още по темата