Вторник, 29 септември – Хубав ден за Рибите, за банкерите и фармацевтите

Вторник, 29 септември – Хубав ден за Рибите, за банкерите и фармацевтите


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

опит и висок професионализъм.

 
Вторник, 29 септември – Хубав ден за Рибите, за банкерите и фармацевтите.

 

Сутринта от 7.25 часа до 8.25 часа – хубав час за Везните и за Овните. Сега може да подготвяте важни срещи, разговори, преговори, договори за подписване. Може да правите промени във финансовите си планове. Телците и Скорпионите да бъдат внимателни с парите, особено ако управляват чужди финансови средства, защото са възможни неприятни изненади и дори загуби. За Рибите и Девите не е подходящо да тръгват на път. Козирозите могат да поставят успешно начало на нов бизнес.

 

От 8.25 часа до 9.25 часа – периодът е подходящ за начало на пътуване, а също за лансиране на рекламна кампания, маркетингово проучване, публикуване на обяви. Благоприятно време за сделки с движимо имущество. Скорпионите може да променят нещо в поведението си – под влияние на хората около тях. Водолеите могат да извършат промени в бизнеса си – те ще са позитивни и ще бъдат приветствани от бизнес партньорите им.

От 9.25 часа до 10.25 часа – благоприятен промеждутък да приключите с някаква работа, да завършите поставена задача. Внимавайте при работа с документи, защото може или нещо важно от тях да се загуби или да не са попълнени коректно, което да доведе до забавяне в бъдещата ви дейност. Времето е подходящо за посещение на банки, съдилища, държавни администрации. Добър час за организиране на пътувания, купуване на билети, резервации на хотели.

От 10.25 часа до 11.25 часа – активно време за Скорпионите. Те ще влагат много енергия в нещата, които вършат. Лъвовете, които се занимават със спорт, изкуство, организиране на мероприятия за деца, сега могат активно да се захванат за работа. Тези, които управляват свой бизнес или носят отговорност за чужд, или са на високи позиции, сега е времето да дават разпореждания и заповеди. Подходящ час за общуване с началници и висшестоящи.

От 11.25 часа до 12.25 часа – благоприятен час за хората, които се занимават със земеделие, строителство и недвижими имоти. Подходящо време за уреждане на дългове, изплащане на кредити, сключване на застраховки. Политиците и властимащите да имат предвид, че денят няма да им донесе късмет в опитите да спечелят по-голяма популярност и по-добро приемане от обществото. Нека се посветят на тази цел в сряда.

От 12.25 часа до 13.25 часа – Стрелците ще са по-активни, като за тях времето е благоприятно за започване на нови инициативи. С успешни начинания могат да се захванат и хората, организиращи пътувания, търгуващи със стоки от чужбина, предлагащи правни консултации. Добър час и за банкери, и служители в банки. Везните ще имат успех при започване на нов бизнес с партньори. Като цяло този промеждутък е хубав за всякакви нови начинания.

От 13.25 часа до 14.24 часа – благоприятен час за тези, които се занимават с търговия, производство на лекарства, дейност в болници, санаториуми, СПА центрове. Тези, чиято работа е свързана с обгрижване на други хора, сега могат да сключват договори с доставчици на храна и лекарства, с фирми за почистване. Този промеждутък е добър за посещение на финансови институции. Благоприятно време за тези, чийто бизнес е свързан със земеделие.

От 14.24 часа до 15.24 часа – хубаво време за нови начинания в сферата на военната промишленост, обработката на метали и различни инженерни дейности. Овните могат да станат свидетели на известни препятствия в реализацията на плановете си, но с повече усилия, ще успеят да ги реализират. Козирозите също могат да имат затруднения при постигането на целите си, свързани с недвижими имоти и строителство.

От 15.23 часа до 16.23 часа – от Козирозите ще се изисква дисциплина, точно и прецизно планиране на отделните етапи в работата им. Този час е подходящ за започване или планиране на пътувания, за покупка на техника, за срещи и разговори, за изготвяне на документи. Телците, а също така и Скорпионите да са много внимателни при шофиране. Тези, които се занимават с печатни произведения – книги, вестници, списания, рекламни брошури и каталози, да имат предвид, че в този час стъпките, които ще предприемат в бизнеса си, ще се увенчаят с голям успех.

От 16.23 часа до 17.23 час – подходящ час за започване на далечно пътуване. Това време е хубаво за планиране на дейности, свързани с банки, съдилища и държавни органи. Благоприятен промеждутък за взимане на решения, свързани с образование. Добър период за занимаващите се с философия, психология и окултизъм – в този час могат да вземат важни решения за бизнеса си. Успех ще имат и сътрудничествата, при които се работи с конфиденциална информация.

От 17.23 часа до 18.23 часа – хубав час за хората, занимаващи се с организиране на събития. Този промеждутък е много добър и хората на изкуството – певци, музиканти, артисти, художници. За Рибите и Овните е подходящо време да се свързват с бизнес партньори, да водят преговори. Хубав час хората със свободни професии да планират бизнеса си.

От 18.23 часа до 19.22 часа – тези, които взимат политически решения, могат да имат намерение да направят публични изявления. Но е добре да се въздържат – това, което ще кажат, няма да е напълно точно и искрено, заради което ще провокират мощна агресивна реакция. Като цяло в този час не е добре началниците и хората на високи позиции да взимат важни решения.

 

 
Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата