Вторник, 29 декември – динамичен и объркан ден

Вторник, 29 декември – динамичен и объркан ден


 

Вторник, 29 декември – динамичен и объркан ден

Точно преди пълнолунието всички ще бързат и ще мобилизират цялата си енергия да сложат в ред документи и важни дела. Денят е подходящ за пътувания, но внимателно преглеждайте багажа си и важните неща, свързани с работата. Не бързайте, защото има опасност да забравите нещо важно. Не изяснявайте личните си отношения точно днес и не взимайте решение къде да празнувате, защото ще бъдете подведени или сами ще се подведете. Ако правите промени, свързани с дома, пътувате или преподавате нещо важно, свързано със заниманията ви, днес е много добро време за осъществяване на такъв тип дейности.

Предвид напрегнатата конфигурация между планетите на любовта и красотата – Венера и Нептун, много от вас може да изпаднат в тъжно настроение, да бъдат завладяни от емоции, да желаят нещо, а то да не се случи, поради объркване или лъжа. Ще проявявате свръхчувствителност към противоположния пол, но в отношенията ви ще цари малък хаос, придружен с разриви. Няма да сте сигурни дали изпитвате обич, ще се колебаете в чувствата си и ще ви липсва твърдост. Това важи особено за Риби и Стрелец. 

Енергията днес дава много силно напрежение и отваря една от най-сложните теми – за любовта. В сърдечната сфера се получават разделеност на идеалите, възниква невъзможност да съвместите земния образ на любовта (Венера) с възвишения й романтичен вариант (Нептун).

Ако човек има много висок идеал (Нептун) – той не може да го срещне. Основните противоречия ще дойдат оттам, че ще имате прекалено високи изисквания и очаквания към партньора. Ще бъдете въвлечени в опасни страсти и ще преживеете неочаквани случки. Много от вас ще търсят свободата и развлеченията и ще се чувстват тъжни, че няма как днес да им се насладят в пълна степен.

Козирозите и Раците, родени в средата на знака, ще се чувстват безстрашни, нетолерантни, войнствено настроени, прекалено самоуверени, свирепи, жестоки, отмъстителни. Същевременно те ще се проявят като отлични и енергични организатори. 

Скорпион, Овен и Телец – ще са много активни, бурни, неочаквани, непредсказуеми и ще бързат да свършат куп неща, но денят няма да им е достатъчен, за да изпълнят предварително начертаните си планове.

Близнаците може да срещнат стара любов или да поискат да се върнат към някакво забравено удоволствие.

За Водолей и Лъв е добре да изкарат деня в приятелска компания и да се забавляват.

Този вторник е добър ден за този, който проявява интерес към религията, политиката, философията, пътуванията и изразява себе си чрез литература или чрез продуциране на филми.

По отношение на здравето – внимавайте с очите, пазете се от злополуки и не стигайте до физически разпри.

 
Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Още по темата