Вторник, 15 септември – Представителите на зодия Овен да не рискуват

Вторник, 15 септември – Представителите на зодия Овен да не рискуват


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Вторник, 15 септември – Представителите на зодия Овен да са внимателни с парите и да не рискуват. Козирозите да спрат с ремонтите и да не инвестират в имоти.

Сутринта от 7.04 часа до 8.07 часа – добро време за активна дейност, свързана с работата. Подходящо е за подготовка на оперативки, съвещания,  за всичко, свързано с финансова и счетоводна документация и договори с банки. Носете нещо червено – този ярък цвят ще ви помогне. Избягвайте пътуванията, защото може да има неочаквани ситуации. Подходящо време за публични изяви и за общуване с големи групи от хора.

От 8.07 часа до 9.10 часа – много активно и енергично време. Това е период за творчество, нови идеи, реализация на проекти и мечти. Внимавайте с децата – може да се окаже, че в общуването си с тях сте допуснали известни неясноти. Най-добрият вариант е в този промеждутък да се занимавате с изкуство – музика, танци, рисуване. Избягвайте пътуванията – ще попаднете в задръстване или по някакви други причини ще се забавите за там, закъдето сте тръгнали. Не започвайте рекламни кампании и не подписвайте договори. Отдайте се на творчество в каквато и да е област – разработване на нови идеи и проекти, снимки, макети. Но този час не е подходящ да се занимавате с документи – може да ви излъжат или сами да се подведете в нещо. Не посещавайте болници.

От 9.10 часа до 10.13 часа – много добро време за публични изяви, блясък, обществени прояви, бизнес закуски. Ако имате работа с администрации, ще се справите добре, но бъдете готови на компромиси. Сложете нещо скъпо и лъскаво – гривна, часовник, бижу – в този час те ще ви носят късмет. Преди всичко се забавлявайте и правете това, което ви носи удоволствие. Ако имате съдебни дела, е добре да са насрочени за този час. В този промеждутък е добре и да се срещате с адвокати, счетоводители, нотариуси и всякакъв вид консултанти.

От 10.13 часа до 11.16 часа – избягвайте да се придвижвате в този час – дори и да имате кратки пътувания, ще попаднете в задръствания. Не организирайте обучения и курсове – може да се появи проблем с техниката. Ако инвестирате в благородни метали или изкуство, това е подходящ час да го направите – особено ако са свързани по някакъв начин с чужбина. Избягвайте съвещания, общуване с подчинени и колеги – може да възникнат конфликти. Везните и Лъвовете може да инвестират в нещо скъпо и луксозно.

От 11.16 часа до 12.19 часа – добро време за бизнес обяд или среща, която трябва задължително да се проведе на скъпо и луксозно място, което да носи удоволствие на всички. Предполага се, че така преговарящите страни ще са предразположени към компромиси. Времето е подходящо за разговори с колеги и служители, за поставяне на нови задачи и определяне на отговорности. Ако имате ангажименти със семейството или с любими хора, сега е моментът да ги изпълните. Този промеждутък е подходящ за пътувания.

От 12.19 часа до 13.23 часа – Козирозите и представителите на всички зодиакални знаци, които са управители и директори, сега могат най-добре да свършат дейности, свързани с подписване на договори, вземане на управленски решения, особено ако те са свързани със строителство или издаване на заповеди и правила. Добро време за работни обяди и срещи навън. Ако пътувате обаче, са възможни забавяния. Внимавайте с парите и в тяхното инвестиране. Могат да се наложат плащания, които много ще ви затруднят. Не давайте пари назаем.

От 13.23 часа до 14.27 часа – страхотен период за мотивация на служителите, както за административни и счетоводни дейности. Вкарайте в ред всички вземания и се обадете на контрагентите, които ви дължат пари. Проявете изцяло характера и чара си – това ще бъде във ваша полза. Добро време за самостоятелен спорт или масажи, а ако вие предлагате подобни услуги, разширете обхвата им – това ще ви донесе успех. Не е добро време за подписване на договори, преговори или започване на нов бизнес. Може да разширите успешно нещо съществуващо.

От 14.27 часа до 15.30 часа – всякакви управленски решения, свързани с промени, ще срещнат пречки и забавяния. Ако се занимавате с инвестиции в рискови инструменти или трябва да преговаряте с банки, ще срещнете доста разправии и неразбиране, които ще ви изнервят. Това време не е подходящо за никакви сериозни дейности, така че вършете нещо рутинно и не се напрягайте излишно.

От 15.30 часа до 16.34 часа – ако имате работа с държавните администрации, оформяне на документи, отчети, договаряне на кредити – сега е най-подходящият период за това. Може да вземате пари назаем, да сключвате застрахователни договори, да инвестирате или да продадете имот. Може да взимате рискови управленски решения, но не давайте пари – добре е само да взимате.

От 16.34 часа до 17.37 часа – този часови диапазон е запазен за оригинални идеи, нестандартни проекти, свързани с реклама, обзавеждане, имоти и архитектурни решения. Договори за имоти и покупката им с цел инвестиция в този час също ще бъдат успешни. Не започвайте нов бизнес и не откривайте нови фирми. Избягвайте пътувания. Не провеждайте обучения, както и онлайн курсове. Не пишете имейли.

От 17.37 часа до 18.40 часа – този промеждутък ще е натоварен и рисков – има вероятност от инциденти на пътя. Не подписвайте договори, избягвайте рискови финансови операции, посещения в болници. Може да си организирате срещи с партньори и съдружници, като им дадете съвети или им помогнете по някакъв друг начин. Добро време за срещи с адвокати, нотариуси и всякакъв вид консултации.

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

 

 

Още по темата