Вторник, 13 октомври – Хубав ден за финансисти, медици и хора, които се грижат за другите

Вторник, 13 октомври – Хубав ден за финансисти, медици и хора, които се грижат за другите


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Вторник, 13 октомври – Хубав ден за финансисти, медици и хора, които се грижат за другите.

Сутринта от 7.47 часа до 8.41 часа – хубаво време за бизнес, свързан с енергични действия. Подходящ час за поставяне на ново начало, за уреждане на спорни въпроси с партньори. Козирозите и Раците могат да имат спънки и забавяния в уреждането на бизнес дела. Тези, които се занимават с медицина и промотиране на здравословен начин на живот, ще имат възможност за изява.

От 9.35 часа до 10.29 часа – добро време за покупка и ремонт на техника, за тръгване на път, за водене на разговори и подготвяне на документи. Хубав час за хората, които се занимават с издаване и разпространение на вестници, списания и книги, както и за ораторите. Добро време за монтьори и електротехници, както и за всички, чиито професии са свързани с инженерни науки.

От 10.29 часа до 11.13 часа – благоприятно време за посещение на академични институции, за уреждане на въпроси, свързани с изпити. Хубав час за тези, които се занимават с психология, философия, история. Сега може да се заемете и с организиране на далечни пътувания или със завеждане на съдебни дела.

От 11.13 часа до 12.07 часа – благоприятен период за хората, които се занимават със земеделие и животновъдство; за тези, които изготвят хранителни режими, извършват услуги в сферата на трудовата медицина. В този час може да започнете някаква диета, но само ако имате нужда от това. Подходящо време за наемане на работници и провеждане на интервюта.

От 12.07 часа до 13.01 часа – благоприятен период за бизнеса, свързан с полезни изкопаеми, строителство и всякакви инженерни дейности. Представителите на Овен, Рак, Везни и Козирог може да изпитат трудности и забавяния в реализацията на плановете и проектите си, както и в партньорските си отношения. Възможни са конфликти, сблъсъци, политическо напрежение.

От 13.01 часа до 14.55 часа – хубав час за всякакви начинания и дейности. Везните и Овните – днес и през следващите дни – може да имат проблеми при воденето на преговори и при подписването на договори. Часът е благоприятен за срещи с висшестоящи и началници. Хубав час за тези, които се занимават с изкуство, спорт, производство и търговия с луксозни стоки.

От 14.55 часа до 15.49 часа – в този час може да се заемете с уреждане на въпроси, свързани със сделки с имоти и с недвижима собственост. Може да поставите начало на ремонт на работните си помещения. Хубав час за тези, които се грижат за възрастни и деца. Добро време за тези, които се занимават с производство и търговия на хранителни стоки.

От 15.49 часа до 16.43 часа – инициативите ви може да се спъват от партньори или началници, но запазете спокойствие – днес и през следващите няколко дни ще е така. Подходящ час за тези, които се занимават със стоманодобив, както и за хирурзи, и зъболекари. Подходящо време за бизнес, свързан с конфиденциалност, както и с инвестиции в ценни книжа и за големи финансови суми.

От 16.43 часа до 17.37 часа – благоприятно време за подготовка на документи, а също за срещи и разговори с клиенти. Сега може да купувате техника или да разглеждате такава и да правите планове за нейното купуване. Може да се занимавате с реклама и маркетинг, с издаване на каталози, рекламни брошури.

От 17.37 часа до 18.31 часа – този час е хубав за разговори и преговори с партньори от чужбина. Ще имат успех тези, чийто бизнес е свързан с държавни органи, банки и съдилища. Сега могат да подготвят кореспонденцията си с тях. Може да има спънки и забавяне, но в крайна сметка успешно ще свършите започнатото.

 
Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата