Водачът на областната листа Републиканци за България: Доходи, здравеопазване и образование са нашите приоритети/ВИДЕО/

Водачът на областната листа Републиканци за България: Доходи, здравеопазване и образование са нашите приоритети/ВИДЕО/

„Над 15 години се занимавам с политика, това е един осъзнато извървян път. Известно време бях и заместник-областен-управител на област Пловдив. Това ми даде възможност да се запозная с проблемите на хората от региона“, каза в интервю за ПБ Новинар водачът на листата на област Пловдив от Републиканци за България Георги Пилев.
„Чувствам се горд да бъда водач на листата на предстоящия парламентарен вот“, добави Пилев.
„ В една държава с правила, е абсолютно недопустимо хората да се притесняват за работните си места. Програмата на нашата партия включва всички сфери на общественият живот. Приоритетът ни ще бъде в три сфери – доходи, здравеопазване и образование. Другото, за което ще работим, е кметствата в малките населени места да имат делегирани бюджети“, каза още Пилев.
„Живея и работя в нашия регион, имам приятели във всички населени места. Ние стъпваме по свещена земя – земята на Ботев, на Вазов, на Левски, на Боримечката, – това е огромна отговорност и огромна чест. Призовавам ви да се обединим и през 21 век, 21 година, с бюлетина №21 в интегралната бюлетина да подкрепим местен човек за благото на всички“, призова кандидатът за народен представител Георги Пилев.
Републиканци за България е с №21 в интегралната бюлетина
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Още по темата