Vitaslim продукти – качествена грижа за здравето и красотата ви

Vitaslim продукти – качествена грижа за здравето и красотата ви

Когато става дума за продукти, ориентирани към най-добра грижа за здраве и красота, френската марка Vitaslim се нарежда сред световноизвестните производители в тази област. Тя влага в разработките си съвременни концепции, като акцентира на натуралните съставки и високото качество.

Ефективни формули и иновативни подходи

 

Основните и водещи Витаслим продукти в нейното портфолио имат подчертано синергично действие, съчетавайки взаимно подсилващи действието си формули. Стремежът на компанията е да затвърди тенденцията за вътрешно здраве и красота, които са пряк резултат от здравословен начин на живот и хармония.

В продуктите си марката комбинира съставки с високо качество и клинично доказана ефективност. Производството е поверено на голямата фармацевтична компания Capsugel и се извършва във френските заводи Colmar. В момента марката принадлежи към структурите на Lonza.

Технологията за капсулиране на Capsugel представлява влагане на течни екстракти в желатинови капсули и гарантира не само натурални и безопасни съставки, но и ефективно и бързо действие.

Френската марка е партньор на световни компании с лидерски позиции по отношение на производството на хранителни добавки с натурален произход. Затова и съставките в продуктите от серията са без ГМО, глутен, захар и консерванти.

Благодарение на естествения си произход, високото качество и ефективно действие, продуктите на френския бранд са популярни на българския пазар от 2009 г. и могат да се открият в цялото си разнообразие във всяка онлайн аптека.

Здравословни ползи

 

Полезното действие на продуктите от френския производител е насочено както към облекчаване на редица състояния и проблеми, така и към добра превенция.

Имуностимулиращи комплекси

 

Естественият имуностимулиращ продукт Tibanol с активните си съставки селен, цинк, витамини и др. помага за силния имунитет. Със същото действие е и витаминният комплекс Live Vitamins, който освен това подпомага функциите на мозъка, щитовидната жлеза и зрението.

За здрави кости

 

С формулата си от мицеларен екстракт от куркума, комбиниран с колаген тип 2, иновативният продукт Collanol съдейства за подобряване подвижността на ставите, здравето на костите и цялостното им състояние.

Против умора

 

Благодарение на прецизно подбрания комплекс от магнезий и няколко витамина, MagCombo подобрява функцията на мускулите и нервната система и помага за преодоляване на умората.

За здрав стомах

 

За баланса на чревната флора марката предлага Pro Combo – синбиотик, доставящ живи пробиотични култури и пребиотични фруктоолигозахариди в достатъчно количество за подкрепа на нормалната чревна флора и перисталтика. За бебета и малки деца е подходящ Pro Combo baby.

За добро сърдечно здраве

 

За по-добрата работа на сърдечно-съдовата система и нормализиране на холестерола особено ефективно е действието на Visilife. Той съдържа масло от крил със силно антиоксидантно действие и омега-3 за по-добро зрение.

За правилен метаболизъм

 

Един от най-популярните продукти на френската марка за поддържане на здравословно тегло е Vitaslim LINE. Конюгираната линолова киселина, зеленият чай и останалите биологично активни съставки съдействат за добрия метаболизъм и оформяне на фигурата.

Благодарение на своите уникални хранителни добавки от най-висок клас, Витаслим продължава да бъде една от най-предпочитаните марки. Продуктовите формули в нейното портфолио отговарят на всички изисквания на съвременния модерен потребител по отношение на качество, ефикасност и грижа за здравето и красотата.

Още по темата