ЦСКА-София започна подготовка с четирима юноши (ВИДЕО)

ЦСКА-София започна подготовка с четирима юноши (ВИДЕО)

ЦСКА-София започна подготовка за пролетния дял от шампионата. В първата тренировка за 2021 г. се включиха и четирима юноши на клуба. Ето какво написаха „червените“ на официалния си сайт:
Армейци,
днес ЦСКА започна зимната си подготовка. От сутринта футболистите преминаваха поетапно медицински прегледи, след което точно в 15:00 часа старши треньорът Бруно Акрапович изведе момчетата си за първа тренировка през новата 2021 година. Всички са здрави и настроението в състава е отлично. В щаба се завръща треньорът на вратарите Ивайло Петров. Подготовка с мъжете започнаха и юношите на клуба Мартин Смоленски, Александър Бучков, Радослав Живков и вратарят Илия Шаламанов.
Утре отборът ще отпътува с клубния си автобус за Истанбул, а оттам ще лети за турския курорт Алания, където ще премине първия етап от предсезонната подготовка на тима, който ще продължи до 18 януари (понеделник), когато армейците се прибират в България. Планирано е да се изиграят три контролни срещи в южната ни съседка.
Все още се уточняват детайли относно провеждането на втория етап от подготовката, като не е изключен вариант тя да премине на българска земя.
Вижте кадри от днешното занимание на отбора на клубната база в Панчарево, както и мнението на старши треньорът за предстоящата зимна подготовка на тима.
Да пожелаем успешна година на нашите момчета!
САМО ЦСКА!

Още по темата