Петък, 15 януари – Нестандартни решения за бъдещите ви планове

Петък, 15 януари – Нестандартни решения за бъдещите ви планове

Петък, 15 януари – Нестандартни решения за бъдещите ви планове

Хората ще са по-възбудими и емоционално неустойчиви. Възможни са революции и въстания на различни места в света, особено в по-бедни райони. Хората със силни земни знаци няма да усетят промените и емоциите.

Слънцето все още е в хубав аспект с Нептун, като много тайни, неясноти и скрити истини ще излязат наяве.

Денят е хубав за сбъдване на планове, мечти, надежди, проекти и това ще става с помощта на приятелите ви.

Ще изпитвате несигурност и ще очаквате изненади във финансов план. Възможни са промени, а също така и фалити и неочаквани действия от страна на кредитори.

Овните в този ден може да имат желание да излекуват свои вътрешни рани от минали животи, свързани с пари, приятели, мечти, надежди и желания. Те може да копнеят за нови планове, проекти, мечти за бъдещето. При тях са възможни съвсем нови партньорства, нов бизнес, а може и да започнат да се занимават с нещо ново и прогресивно. Приятелите също ще им помагат.

За Телците не само днешният ден, но и следващите дни ще са благоприятни за всичко, свързано с работа, колеги, наемане на персонал, хубави отношения с хората, с които работят. Те ще имат възможности за сключване на успешни договори и водене на преговори.

Близнаците може да реагират на обстоятелствата с повече нервност, напрегнатост, ексцентричност, емоционалност. Но те ще имат възможност да сключват благоприятни сделки особено с чужбина. Тези от тях, които се занимават с преподаване, религия, философия и далечни пътувания, ще имат успех.

Раците ще имат успешни сделки с недвижими имоти. Тези от тях, които се занимават със строителство и недвижими имоти, също ще са добре. Те може да сложат край на някакви партньорски отношения, но при тях ще се появят и възможности за нови връзки. Добре ще им върви работата с чужди пари.

Лъвовете ще имат доста успешни делови отношения, като ще се държат приятелски с партньорите си. Те може да реализират свои планове и проекти, които са свързани с европейски програми. Хора от противоположния пол ще се държат приятелски и покровителствено към тях.

За Девите е благоприятен период да се занимават със спорт, с купуване на спортни стоки, с хазартни игри и с изяви в сферата на изкуството. За тях е добре да правят промени в екипите, с които работят. Работниците и служителите им ще се справят добре с възложената им задача и ще изпълняват техните мечти и въжделения, както и плановете им.

Везните, които търгуват с недвижими имоти, ще се чувстват добре. Тези от тях, чийто бизнес е свързан с деца, спорт, изкуство, свободно време, организиране на събития, също ще са добре в този ден и може да водят успешни разговори и да сключват добри договори.

Скорпионите е хубаво да се занимават с недвижима собственост, имоти, строителство, а също с бащин дом, а и със собствения. Ако правят някакви промени, те ще са добри и успешни. Те може да имат скарване с бизнес партньори, както и да очакват от тях непредвидени действия, които ще ги изненадат и може да ги объркат.

Стрелците може да очакват изненади от страна на свои подчинени и колеги. Те може да са свързани с лъжлива кореспонденция и реклама.

Козирозите ще имат положителни промени във финансово отношение. При тях може да дойдат повече пари днес, може да сключат нови сделки, които да доведат до материален просперитет. При тях е възможно да се губят документи, да има проблеми с техника, автомобили, които няма да са сигурни и надеждни, ако сега ги купуват.

Водолеите днес ще са много емоционални, любопитни, ще имат желание да измислят нови неща, да учат, да четат, да се занимават с иновативни технологии, социални дейности, политика. Освен това те трябва да внимават с всичко, свързано с дом, недвижима собственост. Може да имат скарване с хората, с които живеят.

Рибите може да предприемат далечни пътувания. Възможни са забавяния и трудности по време на път. Те, ако шофират, трябва да са особено внимателни, също и ако правят сделки с движима собственост. Те може да имат конфликти със съседи, роднини. Може да им се провалят речи, рецитали, публични ангажименти.

 
Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Още по темата