ЦСКА 1948 търси чуждестранни съперници! Балъков: Не е тайна, че съществуват уредени мачове

ЦСКА 1948 търси чуждестранни съперници! Балъков: Не е тайна, че съществуват уредени мачове

Снимка: ЦСКА 1948
Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Красимир Балъков – сподели, че е доволен от първия етап на подготовката, която тимът проведе в Бояна.
„Ако не ми харесваше структурата, нямаше да бъда тук. Това е клуб, който не бърза със своето развитие, но прави големи крачки. Доволен съм от подготовката. През тези седмици наблегнахме на физическата подготовка. Имахме контролни срещи, в които пробвахме доста неща. Най-важна беше физическата подготовка. Не мога да не бъда доволен, щом всички в отбора са здрави“.
„Добре е да играем със сериозни противници, но ситуацията е такава. Не можем да намерим отбор, който да отдели време. Търсим противници от чужбина. Ако се намери такъв, ще играем с него в Банско. Ако не направим една сериозна контролна среща, ще трябва да коригираме някои неща в движение“.
„Сезона ще го анализираме, когато завършим. Целта ни е да имаме визия и стил, който да е разпознаваем, атрактивен и съвременен. Преди зимната подготовка ще правим по-сериозни анализи. Имаме много млади състезатели. Първите шест месеца ще бъдат време за анализиране на това, което сме свършили преди започването на първенството. Марио Топузов има много добри качества, които се надявам, че ще развие. Другият трансферен прозорец е през зимата“.
„Във всички отбори, в които съм бил, не съм се сблъсквал с уредени мачове. Нито като футболист, нито като ръководител. Не е тайна за никого, че такива неща съществуват. Хората, които ги правят, трябва много сериозно да си помислят дали това помага на българския футбол. Аз съм абсолютно против тези неща и трябва да изчистим футбола ни, за да има конкуренция. Нека органите на реда да преценят и изслушат всички. Ако има такива неща, трябва да има наказания“.

Още по темата