Сулака: На правилен път сме! Историята изисква Левски да бъде по-високо (ВИДЕО)

Сулака: На правилен път сме! Историята изисква Левски да бъде по-високо (ВИДЕО)

Защитникът Ребин Сулака даде специално интервю за Левски ТВ, в което сподели впечатленията си от зимния лагер в Хърватия, изиграните контролни срещи и очакванията си за предстоящия пролетен полусезон.
„Присъединих се към тренировъчния лагер малко по-късно от останалите. Дотук правим добра подготовка. Аз взех участие в три мача, направихме добра победна серия и тренираме добре. Мисля, че през втория полусезон можем да погледнем смело напред. Треньорът е приятел със селекционера на нашия национален отбор и съм запознат с начина им на работа, който е сходен. Когато отидеш в нов отбор, трябва да разбереш новите си съотборници – как играят, какви характери са. Затова задавам въпроси често. Щастлив съм, че успях да се впиша в отбора толкова бързо. Мога да кажа, че установих добри взаимоотношения с всички“ започна Сулака и сподели впечатленията си от останалите играчи в „синята“ защита.
„Всички се опитват да дадат най-доброто от себе си за да става отбора по-добър. Всички работят много здраво, откакто съм тук. Ще бъде много трудно да се спечели титулярното място. Всичко това зависи най-вече от треньора. Ние ще продължаваме да работим много упорито всеки ден, а треньорът ще реши кой да играе и кой – не. В контролите се опитваме да играем добър футбол, опитваме се да контролираме играта. Може би не 90 минути, това е целта, която трябва да постигнем в края на лагера. Да контролираме играта 90 минути. Мисля обаче, че сме на правилен път – да се подобряваме. Моята цел когато пристигнах тук е да подобрим 9-та позиция, на която се намира отборът. Клубът е много голям за мястото, на което се намира. Историята го изисква. Надявам се да направим по-добър полусезон от предходния и да продължаваме да се подобряваме. Защото „Левски“ трябва да бъде по-нависоко в класирането“, добави бранителят.
Какво още сподели иракският национал вижте във видеото на ЛЕВСКИ ТВ:

Още по темата