Сряда, 30 септември – Отличен ден за тези, които развиват бизнес с петрол, алкохол, с медицинска техника

Сряда, 30 септември – Отличен ден за тези, които развиват бизнес с петрол, алкохол, с медицинска техника


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Сряда, 30 септември – Отличен ден за тези, които имат бизнес с петрол, алкохол, с медицинска техника.

Сутринта от 7.25 часа до 8.25 часа – този ранен час е подходящ за подготовката на бъдещите ви репортажи и журналистически разследвания. Подходящ час за тръгване на път. В този промеждутък може да се заемете с подготовка на документи и с изпращане на съобщения по интернет. Времето е подходящо за новите начинания на Везните и Скорпионите. Представителите на зодия Рак може да вземат важни решения, свързани с бизнеса. Това важи по особен начин за тези, които се занимават с недвижими имоти и строителство.

От 8.25 часа до 9.25 часа – сега е подходящо време за банкови операции, за свършване на работа в държавната администрация. Може да водите успешна кореспонденция с чужбина и с хора зад граница. Подходящ час за завеждане на съдебни дела. Хубаво време за Везните и начинанията им. Тези, които имат да си уреждат въпроси с академични институции, сега е точното време да го направят.

От 9.25 часа до 10.24 часа – благоприятен час за спортисти и за хора, които се занимават с хазарт, които разчитат на късмет и шанс в бизнеса си. Хората на изкуството, както и тези, които търгуват с предмети на лукса, могат да взимат важни решения за разширяване на бизнеса си. Тези, които имат частни детски градини и детски клубове, в този час могат да предприемат важни действия.

От 10.24 часа до 11.24 часа – Лъвовете може да имат проблеми с колеги и подчинени, които заради трудности в работата могат да решат да напуснат. Стрелците да очакват изненади от подизпълнители, служители, работници. Благоприятен час за хората, които се занимават с инженерни дейности, техника, политика. Часът е хубав за първа копка.

От 11.24 часа до 12.24 часа – това е време на Слънцето и каквото и да предприемете, ще бъде успешно и ще имате късмет. Може да се подписват договори и да водите преговори за бъдещи начинания – всички те ще се увенчаят с успех. Сега е подходящо време подчинените да се поощряват и да им се възлагат задачи. Ако искате повишение, този промеждутък е благоприятен за разговор с началника.

От 12.24 часа до 13.23 часа – за хората, чийто бизнес е свързан с грижа за другите – клиники, центрове за рехабилитация, санаториуми, места за обгрижване на възрастни хора – този час е подходящ за развиване на подобни начинания. Подходящ е и за оборудване и обзавеждане на работни помещения, за снабдяване с консумативи.

От 13.23 часа до 14.23 часа –  всякакви инициативи, изискващи активност, лична отговорност, бързи и смели действия успешно ще бъдат реализирани в този промеждутък. Овните да внимават с началниците, тъй като те могат да забавят и затруднят изпълнението на задачите им. Раците може да се скарат с висшестоящи и с началници, но е по-добре да не взимат импулсивни решения и да взимат решение да работят на свободна практика, защото ще имат по-малко успехи, отколкото, ако работят в екип или с бизнес партньори. Освен това представителите на Рак нека бъдат внимателни, защото могат да се заблудят – дори да станат жертва на измами, извършени от хора или фирми зад граница.

От 14.23 до 15.23 часа – в този период е подходящо да се прави реклама, да се работи с документи. Ако пишете книга, в този промеждутък ще имате прилив на вдъхновение. Тези, които се занимават с транспортни услуги, трябва да бъдат внимателни и предпазливи, да не предприемат рисковани пътувания. Благоприятен час за провеждане на изпити и започване на курсове.

От 15.23 часа до 16.23 часа –  тези, чийто бизнес е свързан с обучение и психология, може да предприемат важни действия. Ако ви предстои разговор с преподаватели и уреждане на въпроси, свързани с образование, сега е времето да предприемете тези действия. Добър час за завеждане на съдебни дела, за посещение на банки и държавни администрации.

От 16.23 часа до 17.22 часа – подходящ час за уреждане на въпроси, свързани със земеделие и животновъдство. Подходящо време за заниманията на арт дилърите и на предлагащите интериорни решения. Добър час за хората със свободна професия и за планирането на забавления и удоволствия.

От 17.22 часа до 18.22 часа – това време е благоприятно за срещи с високопоставени лица и с хора, от които зависи дейността и професионалното ви развитие. Може да се открият пред вас нови възможности за бизнес. Вие сами може да планирате нова инициатива или ново занимание – бъдете уверени – за бъдещите ви намерения ще има попътен вятър.

От 18.22 часа до 19.21 часа – с каквото и да се захванете, времето е благоприятно за неговото извършване. Ако не ви се работи, часът е много хубав да се посветите на любимите си хора, да посетите културни мероприятия, да се занимаете с хобито си. Ако в този промеждутък водите разговори за бизнес с хора на по-високи позиции от вашите, ще срещнете разбиране и сътрудничеството ви ще се увенчае с успех.

 

 
Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

 

Още по темата