Сряда, 23 септември – Започва зодиакалният знак Везни

Сряда, 23 септември – Започва зодиакалният знак Везни


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 
Сряда, 23 септември – Започва зодиакалният знак Везни (23 септември – 22 октомври)

Девиз: „Аз уравновесявам!”
Стихия:  Въздух, качество – кардинален;
Скъпоценни камъни: берил, топаз, планински кристал, светъл турмалин;
Метал – мед; цвят – розов;
Планета управител – Венера.

Сутринта от 7.12 часа до 8.13 часа – е времето на Меркурий, но тъй като в този промеждутък планетата е много поразена, съветваме ви да избягвате пътувания и особено планиране на преговори и подписване на договори, които са свързани с финансови инвестиции, договаряне на кредити или покупка на имоти или автомобили. Ако се занимавате с реклама или търговия, по това време също са възможни да изникнат пречки, да бъдат извършени нередности, свързани с дейността ви.

От 8.13 часа до 9.14 часа – може да правите промени, свързани с кариерата, с организацията на работа. И ако тяхната цел е подобряване на атмосферата, създаване на удобна, изискана и луксозна обстановка, ще са много успешни. Добре ще вървят всякакви преговори, обучения и пътувания, стига да не са в сферата на недвижимите имоти и строителството или в създаването на нови партньорства. Везните, родени между 15 и 22 октомври, да не предприемат важни стъпки, да не влизат в конфронтации. За тях, както и за представителите на Овен, родени в края на знака, този период ще е напрегнат.

От 9.14 часа до 10.15 часа – ще искате да проявите качества на началник и да подчините всички на волята си, но този промеждутък не е подходящ за реализирането на желанието ви. По-скоро организирайте и структурирайте задачите и въведете някакъв вътрешен ред. Ако в този час се придвижвате с кола, са възможни забавяния заради задръствания. В това време не купувайте автомобили и имоти.

От 10.15 часа до 11.18 часа -този промеждутък е подходящ за изясняване на доскоро неизвестни факти, купуване на лекарства или инвестиции в здравеопазването. Добро време за срещи с адвокати, за оформяне на документи за сделка. Но бъдете много внимателни да не ви подведат и проверявайте детайлите по няколко пъти. Избягвайте спорове с колеги и подчинени. Времето е подходящо за избор (но не и покупка) на жилище и автомобил, за обзавеждане на имот.

От 11.18 часа до 12.20 часа – период с повишено напрежение и висок риск от травми. Избягвайте пътуванията. Ако спортувате или дейността ви е свързана със спорт, обезопасете посетителите и клиентите на фитнес залата си, за да не възникнат инциденти. Тъй като този промеждутък е напрегнат, вършете дейности, които ви носят удоволствие и се забавлявате.

От 12.20 часа до 13.22 часа – страхотен период за всичко, което искате да постигнете. Проявете своя характер, амбиция, въображение и действайте. Времето е изключително подходящо за явяване на изпити, за обучение, за разговори с чужденци и сделки с чужбина, за консултации с юристи. Бъдете внимателни с парите и не харчете, има вероятност да не ви стигнат за нещо, което планирате да закупите.

От 13.22 часа час до 14.23 часа – отидете на бизнес обяд, в скъп и изискан ресторант или на красиво място. Добро време за сключване на сделки в сферата на изкуството, хазарта, луксозните стоки – дрехи, аксесоари, обувки. Подходящ период за избор на подаръци и харчене за кеф. Ако трябва да се представите пред някого или пред публика, това е точното време.

От 14.23 часа до 15.25 часа – в това време умът ви ще е най-активен – лесно ще можете да убеждавате събеседниците си и да ги привличате към вашите каузи. Но не бързайте, може да кажете нещо, за което още не му е времето и мястото. Обмисляйте съветите, които ви дават консултантите, тъй като периодът е добър за всякакъв вид съвети и препоръки, както и за възприемане на разнородна информация – особено свързана с дела и държавни учреждения.

От 15.25 часа до 16.28 часа – период за дейности, които изискват усамотение и релакс. Избягвайте алкохол и лекарства, както и тежки храни. Добре е за пътуване и дейности, свързани с медитация и духовни практики. Ще ви повлияят положително срещите с партньори, съдружници и приятели, както и с консултанти.

От 16.28 часа до 17.30 часа – време за важни решения в сферата на строителството, архитектурата, държавната администрация, закона и реда. Но не подписвайте договори. Този период не е особено активен и може да се чувствате изморени и да поискате да останете сами, за да се вглъбите в мислите си. Подходящо време да спортувате, но сам, без спаринг партньор.

От 17.30 часа до 18.31 часа – ако имате бизнес с чужбина, е добър момент за разширяване на дейността или обмисляне на подобни намерения. Също така е подходящо време за всякакъв вид религиозни практики, спонсорства и работа в социални домове. Ако трябва да подкрепите или помогнете на близки приятели в работата им и го направите в този промеждутък, след време тези усилия ще ви се възнаградят много.

 
Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата