„Спаси София“: ГЕРБ предлага проваления кмет на „Лозенец“ за член на КЕВР

„Спаси София“: ГЕРБ предлага проваления кмет на „Лозенец“ за член на КЕВР


Безобразията на управляващите нямат край! За проваления и изгонен от жителите на Лозенец кмет Любомир Дреков, ГЕРБ намери ново топло местенце – в КЕВР. Това написаха в социалната мрежа Фейсбук от гражданската организация „Спаси София“. Те са възмутено от кадровата политика на управляващата партия.

Ето какво още пишат от „Спаси София“:

„Той е предложен за член на Комисията от ГЕРБ, въпреки че е завършил „Икономика на масмедиите“, а трудовият му стаж се изчерпва с Администратор на система за архивиране на изображения и кмет на район „Лозенец“. Мотивът за предлагането му в комисията, която регулира изцяло енергийния и воден сектор в България, е, че по време на кметуването му е „работил с експлоатационните дружества“. С други думи – съгласувал е ремонтите на шахти и водопроводи.

Това е поредното назначение на отхвърлен от гражданите районен кмет от ГЕРБ, след назначаването на бившия кмет на „Студентски град“ Димитър Дилчев за шеф на „Центъра за градска мобилност“ и бившия кмет на „Изгрев“ Цветомир Жеков за директор на „Чистота-Искър“. Проблемът за ГЕРБ е, че банката с кадри е празна, но проблем на гражданите е, че партията-майка смята до безкрай да урежда своите хора на позиции с тлъсти държавни заплати. Наш проблем е и, че основни критерии са послушност и лоялност, вместо компетентност, независимост и интегритет!

Затова и за много други неща – #ОСТАВКА!“

Още по темата