Понеделник, 1 февруари – Ден на Луната – внесете ред

Понеделник, 1 февруари – Ден на Луната – внесете ред

Понеделник, 1 февруари – ден на Луната – подредете дома си и внесете ред и практичност. Не подписвайте нови договори и не започвайте нови начинания, защото Меркурий вече е ретрограден.

Днес е последната четвърт на Луната и денят е подходящ за довършване на вече започнати неща, приключване на справки и документация. Също така може да се придържате към пречистваща диета, да практикувате йога, индивидуални спортове, както и да отидете на масаж.

Ако трябва да се оперирате, то е препоръчително да го направите на намаляваща Луна, каквато е тя този понеделник. По отношение на любовта и брака днес има хармоничен аспект. В любовните си отношения ще сте адаптивни и учтиви. Ще бъдете във весело настроение, ще се грижите за семейството си и ще избягвате спорове и конфликти. Ето някои особености при отделни зодии, които ще се наблюдават този понеделник, за останалите денят ще премине без големи изненади:

Везни, Водолеи и Телци – ще са склонни да влизат в конфликти. Страстите ще надделеят над разума. Може да имате и трудности с началниците, както и неприятни инциденти с властите.

Родените в началото на Скорпион, Телец, Лъв и Водолей е добре този понеделник да са особено внимателни по отношение на финансите си, да избягват рискови операции и сделки, да не дават пари на заем. Те могат да изпитат притеснение за финансовата си стабилност и сигурност. Доста от висшестоящите от тези зодиакални знаци ще бъдат принудени да направят реформи в бизнеса, реорганизации, съкращения, както и да назначат нови хора. Възможни са затруднения в комуникациите и пътуванията – особено при самолетните полети. Добре е да избягват покупката на техника – особено на компютри и електроника.

Луната Везни ще влияе така на представителите на четирите посочени зодии, че те ще са весели и разкрепостени. Луната ще засили желанието им за хармония. В центъра на интересите им ще са любовта и партньорските отношения. Ще са в романтично настроение и може да прекарат ценни часове с партньора си. Ще са отворени към нови запознанства.

Венера днес ще премине в знака Водолей. Когато Венера навлезе във Водолей, личностната енергия се пробужда към независимост. Ще сте склонни да се борите за честни отношения и да се противопоставяте на всякакви ограничения. Но преди всичко ще сте миролюбиви.

Що се отнася до партньорите, които биха могли да се появят в този период, те също трябва да бъдат ексцентрични и идеалистично настроени. Тези от вас, които са родени в началото на Водолей, да очакват нови интернет запознанства. На много от вас енергиите днес ще влияят освобождаващо в лично отношение – ще се борите за правата си и за независимостта си.

Везните днес ще имат усещане за отговорност, организационен талант, чувство за дълг. Те ще преследват целите си внимателно и обмислено. Биха могли да бъдат натоварени с отговорности, което ще бъде само за тяхно добро.

За Водолеите и Везните днешният ден може да донесе социален успех, както и материални печалби. Те ще имат положително отношение към случващото се около тях – ще са искрени и ще се радват на популярност. Добре е да извършват благотворителни дейности, защото в този ден ще са особено привлекателни, зареждащи с оптимизъм и пленяващи с артистичните си интереси.

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Още по темата