Сотириу: В Разград съм, за да помогна за 10-ата! Обичам да вкарвам (ВИДЕО)

Сотириу: В Разград съм, за да помогна за 10-ата! Обичам да вкарвам (ВИДЕО)

Снимка: ludogorets.com

Лудогорец представи официално своя нов нападател – Пиерос Сотиру. Бившият футболист на Астана, подписа с „орлите“ в петък, а днес бе представен официално пред медиите от старши треньора Валдас Дамбраускас. „Имахме нужда от този трансфер. Вярвам, че Пиреос ще помогне с класата си на тима да постигне успехи“,коментира Дамбраускас.
– Пиерос, какви са първите ти думи като футболист на Лудогорец? – Много съм щастлив, че съм в този голям и организиран клуб. Ще дам всичко от себе си, за да спечеля трофей с екипа на отбора. Искам да благодаря на хората, които осъществиха този трансфер, защото това се случи доста трудно.
– Какви са силните твои страни. Имаш спечелени 9 трофея в своята кариера, очакваш ли десетия си съвсем скоро? – Първо да отговоря за своите качества. По принцип съм трудолюбив футболист. Обичам да задържам топката, а както знаете, вкарвам и голове. В Разград съм, за да помогна на отбора да спечели 10-ата си титла и след това да се класираме в групите на Шампионската лига или Лига Европа.
– Познаваш ли някои футболисти на Лудиогорец и харесва ли ти стила на треньора Валдас Дамбраускас? – Честно казано не познавам нито един футболист на Лудогорец, скоро ще се запознаем. Надявам се заедно да постигнем успехи. Иначе знам, че в отбора има много опитни играчи, легенди на българския футбол. Имам представа за стила на г-н Дамбраускас. Вече тренирах два пъти с него, само че индивидуално. С нетърпение очаквам да започна пълноценни занимания с групата.
– Конкуренцията в атака в Лудогорец е много сериозна. Това притеснява ли те? – Хубаво е да има конкуренция. Аз съм в Лудогорец, за да покажа своите възможности, макар и да знам, че ще имам сериозна конкуренция.  Кога ще бъдеш готов за игра и в каква форма се намирате.
– Кога ще сте готов за игра?– Смятам че съм готов, но последният ми официален мач беше през ноември. Иначе сега водя индивидуални занимания с кондиционния треньор. Кога ще играя и кога съм готов да се появя на терена – решава г-н Дамбраускас.

Още по темата