Слави Трифонов: Истината ще стане ясна вечерта на изборите

Слави Трифонов: Истината ще стане ясна вечерта на изборите

Истината ще стане ясна вечерта на изборите, коментира Слави Трифонов социологически прогнози и анализи, свързани с решението му да не се кандидатира за депутат.
„Когато Недялко Недялков, Стойчо Стоев, Антоанета Христова, Валерия Велева, Татяна Буруджиева, Румяна Коларова, Нидал Алгафари, Огнян Минчев, Стъки и още много други знайни и незнайни воини на свободното слово, поставено в услуга на ГЕРБ, когато всички тези прекрасни хора започнат да говорят срещу нещо, което съм направил, аз веднага разбирам, че съм постъпил правилно“, написа лидерът на „Има такъв народ“ в профила си във Facebook.
„На тази истина, в която е силата, не й пука за всички имена, които споменах. Тя ще стане ясна във вечерта на изборите“, посочва Трифонов.
Той смята също, че социологическите агенции отново няма да са точни в изследванията си.
„Сега мога да ви кажа какво ще извадят социолозите горе-долу след една-две седмици. Ще извадят следното: Вследствие на това, че Слави Трифонов отказа да се кандидатира за депутат, подкрепата към „Има такъв народ“ ерозира и спада.
Слави Трифонов с реакция за наложените от САЩ санкции срещу Божков, Пеевски и Желязков
“ Сега не мога да бъда сигурен с колко процента ще спадне, но познавайки социолозите и техния манталитет, ще е между два и пет процента“, пише Трифонов./Вести.БГ

Още по темата