Симпатизанти на ГЕРБ ще протестират пред президентството

Симпатизанти на ГЕРБ ще протестират пред президентството


Симпатизанти на ГЕРБ ще излязат в сряда на протест пред президентството. Инициатор на събитието е ММА боецът Станислав Недков – Стъки. Той за пореден път призова да бъде поискана оставката на държавния глава Румен Радев.

Протестът е срещу последните промени в Изборния кодекс, приети от парламента. Съобщението за демонстрацията бе публикувано от Стъки. А във вторник сутринта премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов посъветва симпатизантите си да отменят акцията. „Аз съм винаги бил за стабилна държава. Държава, в която се правят протести, няма шанс да върви напред. Има смисъл от протестите, но ако се върви напред. ВМРО си направи тяхно мероприятие с Тошко Йорданов Аз съм за диалог, демокрацията е това“, каза Борисов.

От повторна публикация на ММА боеца става ясно, че все пак протест ще има.

Публикуваме съобщението в оригинал: 

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, ПРИЯТЕЛИ!

Ще продължаваме ли да гледаме безучастно как червения президентски юмрук ни мачка?
Ще позволим ли след 32 години преход с преживени в началото глад, празни рафтове в магазините, купони за хляб и режим на тока, да се върнем в изходна позиция?
Ще дадем ли управлението на страната отново в ръцете на комунисти, мутри, политически хамелеони и адреналинки?
Всичко това е напът да се повтори в най-скоро време, ако ние стоим и гледаме безучастно. През 90-те мутрите бяха на улицата. Сега техните адвокатите са в Парламента и приемат закони.

Призовавам всички нормални и разумни българи, без значение от политическите пристрастия, да се обединим. В името на любимата ни България да спрем тази омраза и разединение.
Нека повече не се поддаваме на манипулациите на разединителя Радев и да поискаме оставката му.
ОСТАВКА на Радев, който накара българи да се хванат за гушите с българи. Оставка затова, че задкулисно, през нощта на Разпети петък, издаде указ, с който узакони безконтролното отваряне на секции в Турция, с което даде възможност на ДПС да удвоят депутатите се на следващите избори. По всичко личи, че е влязал в уйдурма с ДПС за подкрепа на президентските избори през есента.

Ще поискаме оставката на Радев и за отнемането ни на правото да гласуваме с хартиена бюлетина. Машините подлежат на манипулации и с тях може да бъде подменен гласа ни.

С МИРЕН И НАДПАРТИЕН ПРОТЕСТ да кажем НЕ на комунисти, соросоиди, джендъри и национални предатели.
България има нужда от държавници обединители, а не разединители и чуждопоклонници. 

Утре (сряда), в 10:30ч пред Президентството!

Още по темата