Понеделник, 7 юни – Усещане за липса на баланс

Понеделник, 7 юни – Усещане за липса на баланс


Този понеделник в първата половина на деня ще наблюдаваме Луната в съвпад с Уран. Това може да предизвика усещане за липса на баланс и на вътрешно спокойствие, да породи грешни възгледи и връщане към стари, зловредни навици. В същото време могат да възникнат любовни чувства и те да са взаимни.

По-късно през деня Луната ще бъде в опозиция на Сатурн, като при някои това може да се отрази като недоволство, инат и неискреност.

На Овните този понеделник ще им бъде трудно да взимат решения в сферата на финансите, но ако бъдат внимателни в избора си и не се колебаят твърде много, ще могат да са спокойни, че са постъпили правилно. Прекалено силните емоции могат да ги извадят от равновесие, но след като накрая вземат решение, е добре твърдо да го следват. Препоръчително е да преодоляват пречките без хленчене, а с достойнство.

Телците на моменти ще са свръхагресивни и е добре да се владеят повече. За тях този понеделник не е благоприятен за нови начинания. Препоръчително е да използват своя дар слово, но без грубости, защото това може да ги отчужди от ценни приятели. Преди всичко е важно да не си изпускат нервите и да запазят спокойствие, като например медитират.

Близнаците ще имат поводи да празнуват, като е добре да прекарат деня си с приятели или със семейството. Могат да не следват строго графика си, като импровизират с организиране на пикник.

На Раците много ще им върви – ще печелят от търговия със земя и сгради. Ще имат пълната подкрепа на началниците си и на колегите си в офиса.

Лъвовете ще бъдат много емоционални и сантиментални, но на някои от тях егото ще им попречи да изразят истинските си чувства. Добре е да го имат предвид, когато общуват и с любимите си хора, и с бизнес партньорите.

Представителите на зодия Дева ще са изправени пред решаването на тежки финансови въпроси. Препоръчително е разумът им да надделее над чувствата. Добре е да се погрижат за ценните си вещи и за осъществяването на нови проекти с дългосрочен ефект.

За Везните този понеделник е изключително подходящ да демонстрират талантите си. От съществено значение е да обърнат внимание на близките си.

Скорпионите ще изпитват досада от рутината и отчаяно ще искат да направят нещо извънредно и вълнуващо. В повечето случаи няма да съжаляват за рисковете, които са поели.

За представителите на зодия Стрелец ще е в сила принципът – действията говорят по-красноречиво от думите. Добре е да приключат с всички изостанали задачи, като си дадат сметка, че имат отговорна роля в решаването на казуси със сериозно значение както за тях, така и за другите.

При Козирозите увереността ще е ключът към успеха. С позитивното си отношение към хората и случващото се около тях ще се доближат една крачка по-близо до успеха. Постиженията им ще бъдат оценени и с повече решителност ще осъществят мечтите си.

Водолеите ще се проявят като големи работохолици. Постигнатите успехи ще ги мотивират да си поставят по-дългосрочни цели. Но е добре да не приемат всичко толкова насериозно, че да пропуснат възможността да отпразнуват успеха си.

Представителите на зодия Риби ще се чувстват объркани и несигурни – добре е да избягват да влизат в конфликти, да намерят време да се изолират за малко, за да обмислят проблемите си, и така – по-добре подготвени – ще направят правилния избор.

Още по темата