Понеделник, 12 октомври – Новите инициативи ще се случват леко и лесно.

Понеделник, 12 октомври – Новите инициативи ще се случват леко и лесно.


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Понеделник, 12 октомври – Новите инициативи ще се случват леко и лесно.

Сутринта от 7.47 часа до 8.41 часа – време, подходящо за тези, чийто бизнес е в сферата на хранителната индустрия и организирането на спортни събития и детски забавни програми. Лъвовете може да се заемат с подготовка за кандидатстване по европейски проекти. Овен и Везни могат да имат конфликти с бизнес партньорите си.

От 8.41 часа до 9.35 часа – подходящо време за нови начинания, особено за такива, при които се изисква много енергия, силна воля, смелост и решителност. Благоприятен час за тези, които се търгуват с оръжия, изпълняват военна мисия или упражняват инженерна професия. Овните да внимават с парите – да не харчат твърде много и да са внимателни да не ги загубят в необмислени инвестиции.

От 9.35 часа до 10.29 часа – часът е благоприятен за работа с документи, но специално Скорпионите и Телците трябва да са внимателни при тяхното попълване. Добър час за подготовка на маркетингова и рекламна стратегия. Хубаво време за провеждане на важни разговори, тръгване на път, купуване или ремонт на автомобил. Но не е добре в този час да ползвате самолетен транспорт.

От 10.29 часа до 11.13 часа – сега е подходящо време да си свършите работата в държавни институции, в банки и съдилища. В този час може да се заемете с въпроси, свързани с висшето ви образование, с полагане на изпити или записване на курсове в университети. Сега е благоприятен промеждутък да се отправите на далечно пътешествие или да си купите билети за подобна екскурзия.

От 11.13 часа до 12.07 часа – благоприятен час за Девите – особено ако бизнесът им е свързан със земеделие, отглеждане на птици, кучета, котки, хамстери и зайчета джуджета. Добър период за провеждане на интервюта за работа и за наемане на нови служители. Хубав час за хората със свободни професии, за тези, които се занимават с изкуство – театър, музика, изобразително изкуство.

От 12.07 часа до 13.01 часа – силно време за хората, които са заети в строителния сектор или търгуват с недвижими имоти. Добър час за уреждане на въпроси, отнасящи се до началници и отношения с висшестоящи. Възможни са пречки и забавяния, но е напълно вероятно да получите нови предложения за работа. Ако ще започвате нещо, с което досега не сте се занимавали, а бихте искали то да е дълготрайно, то сега е подходящото време да направите първите стъпки.

От 13.01 часа до 14.55 часа – часът е подходящ за всякакви начинания. Подходящо време за начало на нов бизнес, за срещи с началници и за разговори с работодатели. Часът е хубав за изясняване на партньорски отношения, макар че може да сте изненадани от информацията, която ще ви поднесат. Благоприятен час за тези, които искат да разширяват своя бизнес.

От 14.55 часа до 15.49 часа – хубаво време за тези, които се занимават с изкуство, спорт, деца, а също така и за адвокати и съдии. Благоприятен час Телците да внесат промени в бизнеса и да уредят въпроси, свързани с пространствата, в които се помещават офисите или предприятията им. Хубав час за бизнеса на Скорпионите. Те може да получат повишение или да бъдат похвалени от висшестоящите.

От 15.49 часа до 16.43 часа – хубав час за тези, които се занимават с метални изделия, включително с оръжия. Добър час за хората, чийто бизнес е свързан с поемане на сериозни рискове и предприемане на смели действия. Инициативите на Овните и Козирозите могат да срещнат спънки и да не се реализират в предвиденото време. Но за сметка на това те ще се развиват в перспектива, ще са стабилни и дълготрайни.

От 16.43 часа до 17.37 часа – благоприятно време за разговори, преговори, комуникация. Сега може да се подготвят документи, да се изготвят финансови планове. Хубав час за застрахователи, както и за хора, работещи със секретна информация. Скорпионите може внезапно и неочаквано да развалят свои партньорски отношения.

От 17.37 часа  до 18.31 часа – подходящ час за разговори с чуждестранни партньори и за извършване на банкови операции зад граница. Сега може да планирате завеждане на дела в съда, предприемане на далечни пътувания и самовглъбяване в духовни практики. Може да подготвите и документи, които да подадете в държавната администрация. Ако развивате бизнес с болници, санаториуми, фармацевтични компании, сега може да постигнете договаряне на изгодни за вас условия.

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Още по темата