Пинас: Много по-рано Лудогорец се свързва с мен, а след това се появи ЦСКА! (ВИДЕО)

Пинас: Много по-рано Лудогорец се свързва с мен, а след това се появи ЦСКА! (ВИДЕО)

Снимка: ludogorets.com

Лудогорец представи поредното ново попълнение на тима – Шакил Пинас. Защитникът с нидерландски паспорт подписа договор с „орлите“ преди два дни.

„Всичко започна преди около година и половина, когато Лудогорец искаше да ме купи и излязоха с оферта, но тогава бе трудно. После контрактът ми с предишния ми клуб изтече, а агентът ми отново получи обаждане от клуба. Разбрахме се след точно една среща. Знам, че Лудогорец е много голям клуб, който е шампион в 10 поредни години, играе редовно в Европа. Затова искам да успея да постигна тези успехи и един ден да кажа, че съм шампион на България, както и да играя в европейските клубни турнири“, заяви Пинас.
„Говорих няколко пъти със Серджио Падт и Елвис Ману. Познавам и Мисиджан и Лукоки, но не съм говорил с тях, защото исках първо всичко да бъде официално, преди да водя разговори.“
„Много по-рано Лудогорец се свързва с мен, а след това се появи ЦСКА. Говорих с Алан Пардю, защото се познаваме от престоя му в Холандия. Трябваше да се отнеса с уважение към него, познаваме се добре, но моето желание беше да съм в Лудогорец, защото това е най-големият клуб тук“, допълни попълнението.

Още по темата