Петък, 22 януари – време да укрепите връзката си

Петък, 22 януари – време да укрепите връзката си

Петък, 22 януари – ден на Венера – време е да укрепите връзката си и да внесете стабилност в личните си отношения.

Този съвет се отнася за всички зодии, като този ден ще е по-специален за представителите на три знака. Риби, Телци и Козирози ще блестят с впечатляващ дух, активно въображение, чувствителност и силна съпричастност. Ще се проявят техните артистични таланти, както и отличното им умение да възприемат изкуството. Те ще са привлекателни, мечтателни и ентусиазирани, а въображението им ще бъде много плодотворно.

За представителите на всички зодии планетите днес ще ни предлагат полезни духовни дарове, но има риск да не ги използваме правилно. Причината е, че мислите ни могат да са объркани и да не можем да приемем истината такава, каквато е. Бихме могли да бъдем и повърхностни, и непоследователни, и прибързани.

През днешния ден емоционалният ни живот ще е активен, но може да бъде и еднопосочен. Ние преживяваме пробуждане на чувствата си. Може да почувстваме желание да изживеем приключения, екстремни действия, пътувания и откриване на нови места.

Денят е подходящ за нови начинания, особено в сферата на финансите, лукса, удоволствията, селското стопанство и всякакви неща, свързани със земеделие. Много добър ден за любовни изживявания и заздравяване на емоционални връзки. Опитайте се да намерите време за любимия и да отидете на места с вода, където да релаксирате.

Не е благоприятен ден за покупка на самолетни билети, за полети.

Внимателно проучвайте всяка информация и не действайте прибързано и емоционално. Не започвайте преговори с жени и най-вече със съпруги и майки. Не започвайте строителства и ремонти. Възможни са сривове в интернет връзката, внезапни токови удари, земетресения и повреди на техниката. Избягвайте ремонти на електрически уреди и техника, както и на автомобили. Но днес не си купувайте нова кола.

Избягвайте да се конфронтирате с приятели.

Днес е добре да носите светло синьо или розово, да облечете това, което е ново и красиво, и да се отдадете на релакс и удоволствия с любимия човек.

 
Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Още по темата