Петък, 16 октомври – Ден на изненади от всякакъв характер

Петък, 16 октомври – Ден на изненади от всякакъв характер


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Петък, 16 октомври – Ден на изненади от всякакъв характер.

Сутринта от 7.47 часа до 8.41 часа – сега е благоприятно време за тези, които са заети в хранително-вкусовата промишленост, занимават се със земеделие, медицина и промотиране на здравословен начин на живот. Може да подготвяте и стартирате проекти, свързани с финанси и инвестиции в бизнес. Добро време за подготвяне на документи.

От 8.41 часа до 9.35 часа – благоприятен час за тези, които се занимават с политика и взимат управленски решения. Хубаво време за започване на строежи, организиране и планиране на нови дейности, включително и на статистически анализи. Хубав час за Девите и Рибите. Везните, Овните и Козирозите ще имат спънки и забавяния в нещата, които предприемат.

От 9.35 часа до 10.29 часа – хубав час за всякакви дейности. Везните и Овните в следващите няколко дни може да имат проблеми при воденето на преговори и при подписването на договори. Часът е благоприятен за срещи с висшестоящи и с началници. Хубав час за тези, които се занимават с изкуство, спорт, красиви предмети и стоки на лукса. Девите могат да бъдат измамени от своите партньори.

От 10.29 часа до 11.13 часа – периодът е благоприятен за тези, които се занимават с дейности, свързани с публични изяви пред множество хора. Хората на изкуството да излязат смело на сцената – ще бъдат бурно аплодирани и спектаклите им ще се радват на небивал успех. Хубаво време за работещите в партньорство и за тези, които обгрижват болни, деца, възрастни.

От 11.13 часа до 12.07 часа – Овните да са внимателни с представителите на зодиите Везни и Козирог, тъй като те може да им забавят и спъват начинанията. Ако се захващате с нови инициативи, ще имате нужда от подкрепата на други хора. Ако сами предприемате нови начинания, имайте предвид, че те ще изискват от вас повече усилия и вложена енергия.

От 12.07 часа до 13.01 часа – това е часът на Меркурий. Той сега е ретрограден и в опозиция на Уран. Бъдете внимателни, когато шофирате. Не е особено препоръчително да летите. Планетите са в знаците на парите и е добре да внимавате какво харчите. Тези, които управляват чужди пари, да бъдат предпазливи, защото са възможни всякакви изненади. Иначе часът е добър за работа с документи и търговия.

От 13.01 часа до 14.00 часа – този час е подходящ, за да си свършите работата в банки, съдилища, държавна администрация. Благоприятен период е и за уреждане на дейности, свързани с учебни заведения, религиозни институции. Часът е хубав за тези, които работят с чужденци и развиват бизнес зад граница. Сега и през следващите дни хората под знака на Козирога могат да се захванат с нещо ново – нещо, което до момента не са правили.

От 14.00 часа до 14.55 часа – часът е добър за представителите на земните знаци – Дева, Козирог, Телец. Благоприятно време за уреждане на неща, свързани с медицина, лекарства, санаториуми, центрове за възстановяване. Хубав час за тези, които се занимават с акцизни стоки. Подходящ час за хората на изкуството и за онези, които организират забавлението другите. Но онези, които предлагат пътешествия за удоволствие, да внимават – възможно по време на път да се появят препятствия.

От 14.55 часа до 15.49 часа – хубав час за хората, които се занимават със строителство, недвижими имоти, също и за тези, които са на ръководни позиции. Добър час за уреждане на въпроси, отнасящи се до началници. Възможни са пречки и забавяния, но и някакви нови и различни предложения за работа. Ако ще започвате нещо, с което досега не сте се занимавали и искате то да е дълготрайно, сега е подходящо време да направите първите стъпки.

От 15.49 часа до 16.43 часа –времето е подходящо за нови начинания. Подходящ период за старт на нов бизнес – особено ако е в партньорство с други хора. Сега може да разговаряте с началници и работодатели. Може да има изненади от страна на партньорите. Благоприятен час за тези, които искат да разширяват своя бизнес. Може да се налагат компромиси, ако става въпрос за бизнес, свързан с чужбина и с внос на чуждестранни стоки.

От 16.43 часа до 17.37 часа – хубаво време за уреждане на въпроси, свързани с работни помещения – сгради, офиси, складове. Добър час за разговори на тема общи финанси – на вас и партньорите ви. Тези, които играят на борсата или търгуват с акции, да внимават за всякакви изненади и то такива, които не зависят от тях, а от някакви вътрешни или международни събития.

От 17.37 часа до 18.31 часа – ако бизнесът ви е свързан с късмет и спекулации, то нещата може да не се случват по начина, по който очаквате или бихте искали. Отсрещната страна ще определя условията, а вие ще трябва да се съобразявате с тях. Като цяло часът е хубав за тези, които се занимават със спорт, военни предприятия, стоманодобивна промишленост и инженерни дейности. Тези, които се занимават с изкуство, могат да претърпят известни неблагополучия.

 
Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата