Михилци: Откриха мъртъв Али Баба – бивш Дон Жуан и бивш бандит

Михилци: Откриха мъртъв Али Баба – бивш Дон Жуан и бивш бандит

Ангел Божилов с прякор Али Баба от Хисаря е намерен мъртъв този следобед в микроязовир край село Михилци, съобщиха за ПБ Новинар наши читатели. От полицията потвърдиха лошата новина.
Тялото на 57-годишния мъж е било забелязано да се носи във водата от случайни минувачи. Незабавно хисарските ченгета са реагирали и са отишли на място. Трупът е изваден. Екип на Спешна помощ е констатирал смъртта.
При първоначалния оглед не са установени данни за насилствена смърт. Въпреки това тялото е откарано в Съдебна медицина за аутопсия, за да стане ясно дали Али Баба е починал от удавяне, или по друга причина.
Ще бъде образувано досъдебно производство в Районна прокуратура – Пловдив.
Али Баба е бивш Дон Жуан, любимец на жените в Хисаря, и бивш бандит. Местните разказват, че на младини той е бил як, здрав и красив мъж, който имал многобройни връзки, основно с курортистки.
Полицията не е преставала да се занимава с него, когато бил по-млад. Залавян за кражби, сбивания, хулиганства, грабежи. Преди години той се пропил и деградирал. Оттогава чашката била постоянен спътник в живота му. Последно работел като козар.
Предполага се, че Божилов се е напил толкова много днес, че е залитнал и е паднал в язовира.
Мъжът не е семеен. Има жива майка и е от хисарския квартал „Веригово”.
Наскоро най-близките авери на Али Баба – Калата и Нериза, също си отидоха от този свят заради наркотици и алкохол.
Сниимката е илюстративна

Още по темата