Десподов: Условията за развитие в Лудогорец са невероятни! Сезонът не бе много труден, но… (ВИДЕО)

Десподов: Условията за развитие в Лудогорец са невероятни! Сезонът не бе много труден, но… (ВИДЕО)Снимка: ludogorets.com

„Настроението ни е приповдигнато. Невероятно е да чувстваш, че си на победа от титлата“, заяви Кирил Десподов в интервю за клубния канал на Лудогорец. „Сезонът не бе много труден. Но имаше един момент, в който конкурентите се доближиха до нас на шест точки. Дойде мачът с ЦСКА в Разград, който спечелихме и се утвърдихме на върха със сериозна преднина“.
Ето как Десподов видя представянето си в Лудогорец. „Не съм в топформа. Не съм дал това, което мога на Лудогорец. Имам по-големи възможности. Хората в клуба го знаят. Ако трябва да си пиша оценка от 2 до 6, пиша си 4. Още с идването в Лудогорец си поставих за цел да станем шампиони и да играем добре в евротурнирите. Головете ми липсват, но компенсирам с асистенциите“.

Десподов сравни Лудогорец с последните си два чуждестранни клуба – Каляри и Щурм. „Базата и условията за развитие в Лудогорец са невероятни. Клубът ти дава всичко, за да се развиваш като професионален футболист. Лудогорец е на високо ниво и в Европа. Може спокойно да се конкурира с клубове от водещите първенства“.

предишна статияИлиана Раева категорична: Левски няма да фалира! Ще започне да се изправя и спокойно да гледа към Европа

Още по темата