Делян Пеевски е пребит в Дубай?

Делян Пеевски е пребит в Дубай?

Сайтът „Фрог нюз“ съобщи потресаваща новина, базирайки се на свои източници.

Засега няма официално становище за потвърждение, но от изданието твърдят, че източниците им в българските служби са получили оперативна информация по случая.

Ето какво пише „Фрог нюз“:

„Бизнесменът и бивш депутат от ДПС Делян Пеевски е бил пребит. Това се случило в Дубай, а нападателите говорели на руски език. Това съобщиха за Фрог нюз източници от българските служби, които получили оперативна информация за инцидента. Новината бе потвърдена и от хора от бизнес средите у нас, според които това е станало преди десетина дни.

Олигархът, известен с близките си отношения с премиера в оставка Бойко Борисов, бил откаран с частен самолет в Швейцария, където постъпил в специализирана клиника. Травмите били много и повечето тежки.

В болница в Дубай са и няколко други българи, охранители на Пеевски. Те също са пострадали при нападението, на което не могли да се противопоставят. Слухове в София предполагат, че силоваците, нападнали милионера са бивши бойци от Спецназ – подразделението за специални операции на руското военно разузнаване. Известно е, че те са използвани за подобни „услуги“ при уреждане на спорове, свързани с големи суми.“

Източник: Petel.bg

Още по темата