Четвъртък, 11 март – Нужда от самоконтрол

Четвъртък, 11 март – Нужда от самоконтрол

Четвъртък, 11 март – Нужда от самоконтрол

Добре е да се въздържате от неблагоразумни постъпки. Ще изпитвате силно желание да задоволявате страстите си. Ще се държите саркастично, с което ще отблъсквате другите, а после ще се чувствате самотни и огорчени. Много от вас вероятно ще изпаднат в емоционални кризи.

Но енергията този четвъртък, ако е канализирана правилно, е доста силна и с нея може да се постигнете високи цели.

Възможно е някои хора да се чувстват неуверени в собствените си способности.

Успех ще имат хората, занимаващи се с театър, музика и окултизъм. Благоприятен ще е денят и за тези, чийто професионален път е свързана с осигуряване на грижа за другите. Тези, които са се посветили на спорта и правото, също ще се радват на триумфи. И заетите в хазартния бизнес и онези, които се занимават с рискови дейности и са в сфери, където късметът е от водещо значение, също ще могат да се поздравят с успех.

Много от вас могат да проявят високомерие и егоизъм. Други – веднъж усетили своите предимства, ще могат да постигнат всяка цел. Добре е да не си угаждате прекалено много с храна и алкохол. А ето какво да имат предвид представителите на отделните зодии.

Овните днес може да планират далечни пътувания. Приятелите ще играят силна и положителна роля в живота им. Успешно ще работят с документи, макар и подобни занимания да ги изнервят.

Телците днес може да правят планове за бъдещето, да започват нови проекти, в това число и по европейски програми. Този ден е подходящ за действия, свързани с разширяване и модернизиране на бизнеса.

Близнаците ще имат късмет във всякакви хуманитарни дейности, особено ако са свързани с болници, центрове за възстановяване на здравето. Ще им върви и в бизнеса с акцизни стоки  и фармацевтични продукти.

Раците ще могат да осъществят съвсем нови бизнес партньорства, а също и дейности, с които не са се занимавали до сега. Ако работата им е свързана с контакти в чужбина, този четвъртък ще е много успешен за тях.

Лъвовете ще имат успех в дейности, свързани с финанси, стокови борси, уреждане на наследства, застраховане и детективски услуги. Те успешно може да търгуват с електронни валути.

Девите днес могат да водят успешни бизнес преговори и да подписват договори. Техните партньори може да действат по-емоционално. Тези от тях, чийто бизнес е свързан с бързина и смели решения, ще имат успехи.

Везните днес ще могат да се поздравят с успехи в дейности, свързани с развлечения от сферата на спорта, изкуството, пътуванията. Онези от тях, които ще посещават учебни или религиозни институции, могат да се сблъскат с неразбиране и да бъдат провокирани да влязат в спорове.

За Скорпионите е важно да са внимателни, ако работят с пари, които не са техни. Възможно е да имат противоречия с партньори заради парични въпроси. Успех ще имат онези от тях, чиято работа е свързана с чести промени, разговори и кореспонденция.

Стрелците може да имат пререкания с бизнес партньорите си. За тях денят е подходящ за обработка на документи, а също и за промени в пространството, в което работят или живеят. Добър ден за начинания, свързани с недвижими имоти.

Козирозите днес може да си правят успешна реклама, да купуват автомобили и техника. Но е хубаво внимателно да оглеждат и подбират новите си придобивки, за да не ги измамят или те сами да се заблудят в очакванията си. Отношенията им със съседи и колеги ще бъдат изключително добри.

За Водолеите днес се открива възможност да получат пари, които са чакали от доста време. Тези от тях, които се занимават със спорт, изкуство или рискови дейности, ще могат да се похвалят с успехи. На тях ще им върви във финансовите спекулации, особено на международните борси.

Рибите да внимават да не си внушат някаква измислица и да не се потопят в свой собствен свят, бягайки от изправяне лице в лице с реалността. Тя не е никак страшна – напротив, в живота им ще има любов и оптимизъм. Следобеда ги очакват повече емоционални преживявания.

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата