Четвъртък, 10 декември – Успешни партньорски отношения в бизнеса и в личен план

Четвъртък, 10 декември – Успешни партньорски отношения в бизнеса и в личен план


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

 

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 

Четвъртък, 10 декември – Успешни партньорски отношения в бизнеса и в личен план.

 

Днес партньорските отношения ще са успешни, но Везните и Овните трябва да са внимателни, когато водят бизнес разговори, преговори и когато подписват договори. Възможно е да има скарване между партньорите, а също така и резки, и непредвидени действия и от двете страни.

Козирозите е добре да са внимателни, както по отношение на бизнеса, така и за уреждането на дела в сферата на недвижимите имоти и строителството.

Везните ще могат да започнат успешни пътувания. За тях периодът е благоприятен, ако се занимават с търговия, преподаване, транспорт и комуникации.

Скорпионите ще имат успех във всякакви финансови операции. Те ще печелят пари със собствен труд и ще им върви. При тях може да се очакват положителни финансови промени.

Раците и Телците ще могат да наемат успешно работници, както и да взимат важни решения, свързани с подчинените им.

Овните да не се поддават на емоции, когато става въпрос за бизнес и за договори!

Козирозите могат да предприемат важни стъпки в сферата на разширяване на бизнеса и да направят решителни промени в партньорствата си.

Рибите също имат възможност за важни промени в бизнеса и в отношенията си с началниците. При представителите на тази зодия може да се очакват повишения. Ако те започнат нов бизнес до Коледа, той ще е с възможности за растеж и развитие.

Телците може да имат предложения за нова работа. При тях партньорствата ще са много успешни.

Най-хубави ще са отношенията на Близнаците с партньорите им. Те може да разберат и кои са тайните им врагове, което ще има положителен ефект. Явните врагове няма да са заплаха за Близнаците. Тези от тях, които се занимават с бизнес с алкохол, горива, санаториуми и СПА центрове, ще имат успехи и ще могат лесно да популяризират своя бизнес.

Девите и Везните ще могат успешно да организират рекламни и маркетингови кампании.

Козирозите трябва да разсеят всяко чувство на страх, защото каквито и тревоги да имат, те са силно преувеличени.

Стрелците, които се занимават с недвижими имоти и сключват сделки с тях, трябва да са особено внимателни, за да не попаднат на нещо скрито и потайно, премълчавано с цел измама. Възможно е и проблемите в имота да са свързани с това, че има мухъл или че е в свлачищен район с много подпочвени води.

Денят е прекрасен за всички, които са заети в съдебната система, както и за тези, които са държавни служители и работят по европейски програми и проекти.

Хората със свободни професии и тези, чийто бизнес е свързан с красиви и изящни предмети на лукса, както и със създаване на произведения на изкуството, също ще имат успех в този ден и нещата ще им се случват бързо и лесно.

 
Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Още по темата