Десподов стана кикбоксьор (ВИДЕО) | KotaSport

Десподов стана кикбоксьор (ВИДЕО) | KotaSportФутболист №1 на България за 2018 г. – Кирил Десдов, един ден може да се пробва в… кикбокса. Това отбелязаха негови приятели относно снимката, която той публикува в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм. На практика националът ни, който играе в австрийския Щурм Грац под наем от италианския Каляри, вече е завършен кикбоксьор, твърдят специалисти. Заложбите му били видни от удара, който нанася по чувала във фитнес залата, в която се готви за подновяването на сезона. Така, докато тренира за сила, Десподов може да открие у себе си и още спортове.
Той спазва и собствен хранителен режим, защото се готви сам. Преди дни Кирчо бе постнал свой фотос в кухнята, където си приготвя паста с пармезан.

По думите на негови близки, той продължава да се вихри в кухнята. Крилото искало да не зависи от жена, а да може сам да задоволи гастрономичните си щения. Любимецът на феновете на ЦСКА-София вече отивал по-напред в кулинарните експерименти, като правил и по-завъртени ястия от паста.

предишна статияНайденов с нова атака по Божков: Голям лъжец и манипулатор! Тити ще почака за акциите на Левски

Още по темата