Вторник, 22 юни – Венера и Нептун влияят върху размяната на

Вторник, 22 юни – Венера и Нептун влияят върху размяната на

Вторник, 22 юни – Венера и Нептун влияят върху размяната на флуиди

Луната влиза в тригонални връзки с Венера и Нептун, така че добрите характеристики на двете планети на любовта ще станат очевидни.

Наред с всички други неща, Венера влияе на положителните емоции –хората стават някак по-учтиви и отстъпчиви, с весел нрав и желание да си сътрудничат и обгърнат човека до себе си с топлина и обич.

Нептун зарежда с голямо количество фантазия и артистизъм. А ето как двете планети ще повлияят на отделните зодии:

За Овните е препоръчително да отделят време за конфиденциални разговори с бизнес партньорите си, за срещи с приятели и близки. Ще бъдат изненадани от информацията, която ще им бъде споделена.

Телците е възможно да кръстосат шпаги със сериозни конкуренти. Може с поведението си да отблъснат хора, които са благосклонно настроени към тях.

За Близнаците е време да се отдадат на лукс и забавления. Вечерта е добре да обърнат внимание на диетичния си режим на хранене.

Раците ще получат нови отговорности в работата си, което означава повишение. Добре е да не прибързват да взимат решения, защото после могат да съжаляват за тях.

Лъвовете ще се чувстват полезни на колегите и приятелите си. В края на деня ще изпитат удовлетворение от добре свършената работа.

Девите ще имат късмет и ще успяват във всичко, с което ще се захванат. Ще бъдат гъвкави и адаптивни в най-добрия смисъл на думата.

Везните, които развиват собствен бизнес, ще решават с лекота финансовите си въпроси. Тези, които работят в администрацията, ще бъдат похвалени от началниците си. Независимо дали са на свободна практика или са от така наречената наемна работна ръка, в професионален план Везните ще имат много успехи.

Скорпионите ще имат поводи за радост – много от техните дългове ще бъдат изплатени. Ако им се наложат ремонтни дейности в дома или офиса, да са спокойни – няма да имат главоболия.

Стрелците ще достигнат непознати творчески върхове. Могат да се отдадат на артистични занимания – рисуване или композиране. Вечерна е благодатно време за създаване на повече уют в дома.

Козирозите днес ще преминат през различни емоционални състояния. Възможно е дори да изпаднат в истерия, защото и най-малките неща ще ги дразнят. Това обаче няма да продължи дълго и в края на деня ще си възвърнат хармонията. В същото време мнозина ще им завиждат за проявения характер.

Водолеите ще бъдат претоварени с работа и никой няма да може да им помогне. Но нека не се разочароват, тъй като упоритият им труд ще бъде подобаващо възнаграден.

Добри новини за Рибите – техните конкуренти в бизнеса няма да са толкова нападателни днес, колкото друг път. Ето защо е препоръчително да не избухват и да не се гневят излишно. Настъпил е подходящ момент да намерят решение и на отдавна тлеещи разногласия.

Още по темата