Сряда, 9 юни – Новолуние в Близнаци

Сряда, 9 юни – Новолуние в Близнаци

Сряда, 9 юни – Новолуние в Близнаци

Близнаците се управляват от Меркурий, планетата, която свързваме с комуникациите и разбирането. Всеки, който се занимава с продажби, ще има успехи. Късметът ще се усмихне и на журналистите, и на актьорите.

Луната, от своя страна, ще засегне три групи зодиакални знаци. Най-добре ще се чувстват представителите на зодиите – Близнаци, Водолеи, Везни, както и на знаците – Овен и Лъв. С тях най-лесно ще се общува и те ще се радват, че всички ги разбират.

Във втората група попадат Телец и Рак, както Козирог и Скорпион. Пред тях също ще се разкрият добри възможности за реализиране на целите.

Третата група, в която са Стрелец, Риби и Дева, ще изживеят критичен ден. Ако имат проблеми в своята си сфера, е добре да намерят решение, което задоволява всички замесени страни. Новолуние в Близнаци се наблюдава веднъж годишно и влиянието му не бива да се подценява.

Представителите на зодия Овен днес ще бъдат загрижени за финансовото си състояние и сигурност. Желанието им да се чувстват сигурни по отношение на паричните постъпления, ще ги накара да са по-внимателни в разходите си.

Телците ще изпитват особено желание да си купуват нови бижута. Те ще се стремят да изглеждат елегантно и ще искат да си купуват най-вече маркови дрехи.

Близнаците ще харчат средства за неща, които не са от съществено значение. Вероятно ще си похарчат парите, за да впечатлят представител на противоположния пол, за пътувания или във връзка с някое непредвидено събитие.

Раците ще се стремят да угодят на любимите си хора, като щедро харчат за тях пари. Това е много подходящо време за размяна на подаръци. Звездите ще са в тяхна полза, ако имат намерение да спечелят нечие сърце с щедри жестове.

Лъвовете ще трябва да се натоварят с повече задачи, ако искат да спечелят допълнителни средства. Те ще им донесат краткосрочни ползи, но е добре да се прояви търпение. Онези представители на огнената зодия, които търгуват на фондовата борса, може да не са много доволни от това как се развиват събитията.

За Девите ще е благоприятен ден да седнат спокойно с банковото си извлечение в ръка, да анализират източниците си на приходи и разходи, така да получат по-добра представа къде се намират и какви са перспективите им.

Везните едва ли ще открият някаква логика зад текущото си финансово състояние и да се чудят как да напреднат. Време е да се отпуснат и да бъдат доволни от това, което имат.

За Скорпионите е благоприятен ден да организират срещи и да инвестират средства в неформални бизнес партита и конференции.

Стрелците тази сряда ще се явят на своеобразен тест как да пестят пари. Добре е сериозно да помислят, преди да направят, каквато и да била покупка. Подходящо време да теглят заеми.

За Козирозите е благоприятно време да планират бюджета си в дългосрочна перспектива. Но е препоръчително да не инвестират в недвижими имоти, а в пътувания и в други приятни дейности.

Водолеите могат да си купят украса за дома, да организират филмови прожекции, както и тържествен обяд или вечеря за приятели и роднини.

Рибите ще имат успех, ако вложат парите си в творчески проекти. Те добре ще се развият и ще си върнат направената в тях инвестиция.

Още по темата