Скандални разкрития: Божков кроял пъклени планове за тотото

Скандални разкрития: Божков кроял пъклени планове за тотото

Бившият съдружник на дубайския беглец Васил Божков – Цветомир Найденов твърди, че хазартният бос е искал да фалира държавното тото и да го приватизира. Ето какво написа той във фейсбук:
„В цяла Европа моментните лотарии са държавен монопол, държавни концесии или нещо подобно. Никъде в света няма възможност частен оператор да организира лотария в конкуренция с лотария, организирана от държавата. Та в този ред на мисли, а и в унисон със споровете кой и как е дал възможност дълги години Васил Крумов Божков да си разиграва коня както си иска, нека да се провери КОГА и КАК в Закона за хазарта се появиха тези текстове, че частник може да организира лотарии и тото в България.
То е ясно, че Черепа ги излобира тези промени… въпросът е да се види кой му уйдиса на акъла? Не му стигна времето да фалира и Тотото (а Чери положи огромни усилия да го удуши) , а после и да го приватизира… тази велинградска завалийка.Законът на Валери Симеонов за лотариите върна нормалното положение и в България.#бъдетеизлъгани“./Вестник Марица

Още по темата